facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Pure balance

About

Personlig utveckling utifrån hjärtats röst, gongterapi, öronakupunktur, akupressur, qigong, retreats - vägar till balans. Där kropp och själ är ett.

Story

Önskar du komma i balans?
Eller kanske bara nyfiken på att prova akupressur, öronakupunktur, gong och/eller qigong?
Välkommen till mig och mitt företag Pure balance!

Hos mig står hela människan i centrum, kropp och själ är ett.

Jag utgår från den traditionella kinesiska medicinen (TCM) där fysiska och emotionella sjukdomstillstånd beror på störningar i energiflödet, eller obalans mellan yin och yang.
När energierna flödar obehindrat i kroppen - då mår man bra.

Akupressur kan liknas vid akupunktur, men utan nålar. Jag utför istället ett tryck med fingertopparna på kroppens akupunkter och stimulerar på så sätt kroppens energiflöde, qi, och självläkningssystem.

I Öronakupunktur använder jag en liten tunn nål för att stimulera punkter som finns i öronen , vilket ger effekt i olika delar av kroppen. Ogillar man nålar, kan jag istället stimulera dessa punkter med en palperpenna. Då blir det öronakupressur.

Qigong är en meditativ träningsform som består av en serie långsamma, mjuka rörelser. Rörelserna kombineras med andning och mental koncentration för att förbättra energiflödet, qi, i kroppen

Gongen är ett mycket gammalt slaginstrument vars ljud och vibrationer går rakt in på cellnivå. Gongen hjälper dig att slappna av på djupet, hjälper till att lösa upp spänningar och blockeringar i kroppen, reducerar och frigör stress, dämpar tankar, stillar sinnet.
Gongen använder jag både som enskild behandling, men även under gongavslappningar i grupp. Fantastisk och måste bara upplevas.

Läs gärna mer på www.purebalance.nu eller kontakta mig på 070-36 00 917

Jag finns här för DIG!

Välkommen!

Anna

Address: Regementsgatan 34, 575 31 Eksjö
Phone: 46703600917
City: Eksjö
Zip Code: 575 31



related searches: Meditation Eksjö, Samtalsterapeut Eksjö
Similar places near
Divina - för kropp & själ Divina - för kropp & själ 316 meter Energimassage, akupressur, öronakupunktur, koppning och healing, så kropp och själ ka...
Felicias Livsateljé Felicias Livsateljé 353 meter "Ayurveda- kunskap, harmoni och balans". Ayurvediska kroppsbehandlingar, rådgivning, ...
Cliqstep Cliqstep 384 meter Cliqstep är ett mekaniskt hjälpmedel som med ett klickande ljud guidar patient och pe...
Comment on this business

to add Pure balance map to your website;