facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Pure Joy

About

Vi producerar godsaker med gott samvete. Praliner är först ut. Vi får se vad som händer sedan. ��



"Vi är experter på naprapati, massage och kiropraktik.Vi är ett rikstäckande nätverk av legitimerade naprapater, massörer och kiropraktorer som finns representerade på över 95 orter runt om i Sverige, från Kiruna i norr till Stockholm, Göteborg och Malmö i söder. Alla våra terapeuter är legitimerade av Socialstyrelsen och medlemmar i sina respektive branschförbund. Med lång erfarenhet inom yrket, behandlar vi alltifrån nackbesvär och musarm till höft, ryggproblem eller idrottsskador m.m.Hos oss är du i trygga händer. Vi kan rörelseapparaten!"
Address: Forngränd 1, 16968 Solna
Phone: 0760202720
City: Solna
Zip Code: 16968



related searches: Pure joy Deutsch, Pure joy synonym, Pure Joy yogurt, Pure Joy of Life, Pure Joy ski, Pure Joy Drink, Pure joy meme, Pure joy Juice
Similar places near
AddPocket AddPocket 611 meter Bagsandstuff ~ AddPocket - Extrafickor och smarta, snygga väskor för ett aktivt liv....
Hemköp Mall of Scandinavia Hemköp Mall of Scandinavia 912 meter Tråkig butik men bra lunch buffé.
KN Nail Products - BLING line Nail products KN Nail Products - BLING line Nail products 973 meter Tack för ett första besök Lokalen är stor och fräsch. Personalen va mycket trevliga m...
Läckergommen Läckergommen 1 km Råsundas och kanske hela Stockholms bästa schnitzel som serveras på klassiskt Läckerg...
Restaurang Asplund Restaurang Asplund 1 km Riktigt god lunch för det mesta och lite trivsammare än genomsnittliga lunchställen. ...
Polisen Trollhättan Polisen Trollhättan 351 km 3 pass fotograferingar avklarade på 10 min, vi var ute 5 min innan vi hade tid, Snabb...
Reviews
Kan utan problem rekommendera Frida. Hon är väldigt duktig och proffsig och smärtan i min högra axel som varit ett stort problem i kanske ett halvår försvann helt efter ett par månader. Ingen kortvarig "quick fix" utan här ska ska resultatet vara långvarigt och bestående. Kombination av skräddarsydda övningar och behandling fungerade definitivt och har hjälpt mig både i vardagen och med träningen. Axeln är 100% igen.
Lisa S är så duktig naprapat! Noggrann och vänligt bemötande. Supernöjd! :
Jag blev rekommenderad av en arbets kollega att gå till Kiropraktorn Ehsan Sarmeh. Livet ”före och efter” går faktiskt inte att jämföra med tanke på hur besvärlig ont jag haft. Har mindre besvär i nacke och axel, rygg i princip fri från migrän. Tidigare har jag varit hos andra där jag upplever dem inte jobba på samma sätt som Ehsan. Tack Ehsan för all hjälp du har gett mig, jag är otroligt tacksam!
Jag har gått till Marika som är riktigt bra. Hade haft axel problem i 4 år och träffat massa med olika läkare och naprapater, och ingen har kunna hjälp mig. Efter ha gått till henne några gånger så löste hon alla mina problem. Har inte haft några problem alls med axeln på över 1 år. Så rekommenderar stark henne och Joylife!
Trevlig och mycket duktig, jobbade på områdena som orsakade min kraftiga huvudvärk. Fick jättebra hjälp och mådde betydligt bättre efteråt. Kan varmt rekommendera Marika!
Tack Joylife och naprapat Frida L. för fin behandling som verkligen gav läkningsprocessen av mitt ryggskott en skjuts! / Magnus, kulstötare.
Har gått till Frida nu i fridhemsplan ett par ggr som alltid är helt otrolig! Har haft en hel del problem med kroppen som nu gradvis har försvunnit, fantastiskt befriande! Mycket nöjd!
Jag har alltid känt att mina problem har tagits på ett seriöst sätt och jag har fått ett bra kvitto på detta. Jag har fått hjälp med allt från spänningshuvudvärk till att rehaba rupturer, stukade fotleder, och korrigera muskelobalanser som varit ett resultat av oförsiktigt gymmande i 10år. Jag hade länge dragit mig ifrån att kolla upp saker och ting i tron om att det blir bättre med tiden. Men den enda gången jag verkligen känt en förbättring, och fortare än jag trott, är efter jag besökt Marika på joylife. Hon har alltid en positiv inställning till vad som kan funka och testar sig gärna fram. Med det sagt ligger väldigt mycket på individen att faktiskt lyssna och tro på behandlaren. Det börjar jag få bära frukt av idag!
Jag kan verkligen rekomendera Joylife och Gabriella som jag besökt och kommer fortsätta besöka. Jag har en problematik med min axlar som Gabriella behandlade med en väl anpassad djupgående massage och fick även goda tips och hur jag kan motverka dessa problem.
Jag är mycket nöjd med mina besök hos Joylife Solna, led tidigare av kraftig morgonhuvudverk som jag numera inte har längre och mina ryggsmärtor har blivit betydligt bättre. Kan varmt rekommendera Joylife.
Comment on this business

to add Pure Joy map to your website;