facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Pusselbitens skola

Pusselbitens skola

About

Pusselbitens skola är Skånes första fristående skola för barn och ungdomar inom Autismspektrumtillstånd (autism, Aspergers syndrom och atypisk autism).

Story

Pusselbitens skola är Skånes första fristående skola för barn och ungdomar inom Autismspektrumtillstånd (autism, Aspergers syndrom och atypisk autism).

Pusselbitens skola erbjuder:

-Förskoleklass
-Grundskola år 1-6
-Grundsärskola år 1-9
-Träningsskola år 1-9
-Fritidshem
-Korttidstillsyn

Pusselbitens skola bygger på hög kompetens, kontinuitet, flexibilitet, samt öppenhet och nära samarbete med vårdnadshavarna. Våra engagerade pedagoger har lång erfarenhet av att arbeta med barn inom AST.

På Pusselbitens skola tror vi att alla kan utvecklas om de får rätt förutsättningar och därför tror vi inte att en pedagogik passar alla elever. Därmed individanpassas pedagogiken efter respektive elevs behov, intresse och i samarbete med vårdnadshavaren. Utöver grundtankarna i TEACCH använder vi också insatser som bygger på tillämpad beteendeanalys (TBA) för att skapa motiverande och lustfyllda inlärningssituationer där barnet kan uppleva glädje och framsteg. Inlärningsprocessen dokumenteras hela tiden för att man ska vara säker på att barnet drar nytta av insatserna, annars anpassas upplägget efter barnets förutsättningar och behov.

Vi erbjuder fräscha, ljusa och ändamålsenliga lokaler och skolgård som utformats i nära samarbete med Autism och Aspergersförbundet och arkitekter med specialkompetens inom AST. Skolan är belägen i centrala Dalby i närheten av natursköna omgivningar och det går snabbt att ta sig till Skrylleområdet, Rögle dammar, och Dalby hage. Detta ger oss stora möjligheter till både lek och lärande i naturen samt samarbete med omgivande skolor.

Address: hällestadsvägen 182, 247 50 Dalby, Skåne Län, Sweden
Phone: 070-7220318
es.alokssnetiblessup@ofni
City: Dalby
Zip Code: 247 50



related searches: rektor pusselbitens skola, pusselbiten autism, pusselbiten lediga jobb, pusselbitens skola utbildning, pusselbitens förskola malmö, autism skola lund, autism skola skåne, pusselbitens skola, hällestadsvägen, dalby
Reviews
Den hör skolan är dålig. Den har ingen El
Min kompis går där och trivs jättebra säger hon
bästa skolan..
Comment on this business

to add Pusselbitens skola map to your website;