facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Puts i Karlstad

About

Andreas heter jag, och jag erbjuder just nu fönsterputs till ett förmånligt pris i centrala Karlstad. Med 7 års erfarenhet av fönsterputs i bostäder, så kan jag erbjuda er professionell hjälp med kunskap, teknik och rätt utrustning.



"Puts i Karlstad är alternativet för dig som vill ha ett skinande rent resultat. Med miljövänliga medel och fokus på kundnöjdhet, så erbjuder jag noggrann och professionellt utförd fönsterputs. Har du några frågor eller funderingar så är du varmt välkommen att kontakta mig. Jag finns i Karlstad, Hammarö, Vålberg, Grums, Molkom, Kil & Väse med omnejd. Boka din tid för fönsterputs redan idag."
Address:
City: Karlstad


Opening Hours

Monday: 09:00 - 16:00
Tuesday: 09:00 - 16:00
Wednesday: 09:00 - 16:00
Thursday: 09:00 - 16:00
Friday: 09:00 - 16:00


related searches: Fönsterputs i Karlstad, Fönsterputs Karlstad pris, Fönsterputs Hammarö, Axelssons Fönsterputs
Similar places near
Städkurir & Flytt Värmland AB Städkurir & Flytt Värmland AB 2 km Städkurir & Flytt Värmland AB är ett flytt- och städbolag som finns till för att unde...
Göte Wass i Ilanda AB Göte Wass i Ilanda AB 7 km Trevlig personal!
Lindholmen Street Food Market Lindholmen Street Food Market 206 km Väldigt trevligt ställe med väldigt mycket god mat att välja bland, kan definitivt re...
Reviews
Proffsigt utfört arbete med bra slutresultat!Väldigt nöjda både gällande kommunikation och att arbetet utfördes anpassat gentemot vädret.
Supertrevlig och resultatet är utmärkt! Rekommenderas verkligen!
Comment on this business

to add Puts i Karlstad map to your website;