facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Puustelli Kök Uddevalla

About

Från dröm till verklighet - nu har vi öppnat Puustelli Kök i Uddevalla! Varmt välkomna in till Lingatan 8, här ritar, designar och inspirerar vi dig till ditt drömkök!



"Kom in och boka ett kostnadsfritt kundbesök!Från dröm till verklighet, vi tar dig hela vägen!Med vårt koncept All Inclusive, så blir dinköksdröm enklare än någonsin, vi hjälper dig med allt från rivning till montering – vi är dina projektledare.Tillsammans skapar vi ett kök i hög kvalitet, för mysiga middagar, långa frukostar och en härlig plats att bara vara i!Varmt välkomna till Puustelli Uddevalla"
Address: Lingatan 8, 45175 Uddevalla
Phone: +46522443300
City: Uddevalla
Zip Code: 45175



related searches: Puustelli Kungens Kurva, Puustelli Stockholm, Puustelli Bromma
Similar places near
Brilliantbad & Värmepumpar Brilliantbad & Värmepumpar 3 km Renoverar Badrum och ser till att alla hantverkare är på plats så det flyter smidigt....
Reviews
Puustelli kök ritat av Pernilla Block. Varför blev det Puustelli kök designat och ritat av Pernilla? Vi blev tipsade av vår svärdotter som är från Uddevalla att Pernilla är en mycket fin och duktig person som kommer med många olika förslag för olika köksmodeller, så på den resan blev det. Vi vårt nästa besök hos son och sonhustru tog vi även en sväng till Puustelli för att träffa Pernilla och få lite tips och ideér. Vi hade bokat det mötet och blev väldigt väl bemötta och kände ingen stress även om det kom och gick folk under tiden. Pernilla ritade och vi ändrade flertal gånger och hon kom alltid med nya och praktiska lösningar, efter ett flertal besök och telesamtal var vårt fina kök färdigritat av Pernilla. Det tog oss nog ca: 5-6 mån innan vi var nöjda och ritningen gick till produktion. Puustelli är ett fantastiskt kök. enkelt att arbeta i, praktiskt, prydligt, representativt, rymligt, lättstädat, vackert och presentabelt kök med en fin harmonikänsla i. Vi älskar det och är så nöjda. Pernilla har verkligen arbetat med det för att vi skulle få det som vi sökte. Hon är en riktig personkännare som läser av kunden och sätter sig in i dennes situation för att få fram vad den söker. Utan henne hade vårt inte sett ut som det gör idag. // Anders o Dagny //
Vi är fantastiskt glada att vi valde just Pernilla som skulle designa vårt nya kök. Vi är också mycket nöjda med kvaliteten som Puustelli erbjuder. Vi nappade på paketet att monteringen ingick. Ett tryggt och smidigt koncept för oss som ville släppa planeringen till någon annan. Pernilla lyssnade på våra önskemål och gav oss det vi ville ha med massa smarta lösningar. Massor av plus och beröm från nöjda kunder.
Vi hade besökt ett antal olika köksbutiker inför att vi skulle renovera vårt kök. När vi besökte Puustelli och träffade Pernilla fick vi den hjälp vi behövde för att "knuffa igång" oss. Vi fick bra hjälp med inredning, färgval, vad som matchar, etc.. Vi fick också ett "all inclusive" koncept där Puustelli kontrakterade och koordinerade hantverkare så att vi inte behövde hantera något. Hade vi inte hittat Puustelli och fått den "knuffen" och enkelheten så hade vi förmodligen nästan ett år senare fortfarande vandrat runt mellan köksbutiker och funderat. Vi är jättenöjda med köket och den hjälp vi fick!
Vi hade en fantastisk helhetsupplevelse av Puustelli i Uddevalla när vi bytte kök i somras. Man kände sig mycket väl omhändertagen av vår försäljare Pernilla under hela processen. Vi fick en gedigen presentation av hur vårt kommande kök skulle se ut och där våra egna önskemål och idéer togs till vara på ett mycket bra sätt. Pernilla kom även med egna förslag och tips på hur vi bättre skulle kunna utnyttja vårt nya kök. Puustellis idé om All inclusive sparade mycket tid för oss som köpare då all kontakt och bokning av hantverkare sköttes av Pernilla. Vi är mycket nöjda med hela upplevelsen
När vi bestämde oss för att göra om vårt kök blev blev det första trevliga bemötandet en viktig faktor för vårt beslut att anlita Puustellis och butiken i Uddevalla. Vi hade en bra dialog under planeringsfasen, vi fick personlig hjälp med tips och råd som vi är väldigt nöjda med. Köket kom som planerat och installation var mycket smidig med allt från montering, elinstallation, kakelsättning, montering av bänkskiva och vitvaror till rörmokeri. Vi är mycket nöjda med köket och all service vi fått av Puustelli.
Vi hade länge funderat på hur vi skulle lösa vårt problem med att få ett bättre kök i vårt fritidshus. Det var en stor utmaning att få plats med allt vi ville ha i det lilla utrymme vi hade. Vi var i närheten av butiken och bestämde oss för att gå in och titta. Det utmärkta bemötandet vi fick gjorde att vi direkt bestämde oss för att gå vidare, och det var mycket bra att Pernilla besökte oss på plats. Varje gång vi kom in och hade fler frågor var Pernilla glad och positiv. Pernilla lyckades få till ett utmärkt kök med allt vi ville ha. Vi trivs jättebra!
Pernilla ritade å planerade vårat kök. Hon gick lite över budgeten vi satt, men va gör det när det vart så in i bomben bra. Vi har haft vårat kök nu i ca. 3år å vi är fortfarande stormförtjust i det. Hon gjorde ett kanonfint jobb. Å på toppen av allt så är hon trevlig med. Mvh Janne o Anny
Ljus och välkomnande miljö, fina utställningskök. Med personlig service av Pernilla utöver det vanliga. Professionell hjälp med att designa vårt nya kök. Flexibiliteten med Puustellis sortiment var avgörande och Pernillas outtröttliga vilja att leverera det bästa köket för oss.
Wow! Pernilla var utan tvekan den bästa säljaren vi träffade på under vårt köksletande. Professionell och genuint intresserad av sitt arbete. Puustellis kollektion var dessutom finast. Tack för trevligt bemötande! Suz o Emil
Vi visste inte hur vi skulle göra med vårt gamla kök för att skapa mer rymd men Pernilla visste precis och kom med den ena ide efter den andra. Nu har vi vårt drömkök och vi bara älskar den. Tack puustelli och Pernilla!
Comment on this business

to add Puustelli Kök Uddevalla map to your website;