facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Pysslaboxen.se

Pysslaboxen.se

About

En låda fylld med pysselmaterial, instruktioner och tips till flera pyssel. Skapad för barn men roligt för hela familjen.



"Hyr maskiner & verktyg i Eskilstuna hos Orangebox - Sveriges lättaste sätt att hyra verktyg! Du hittar Orangeboxen direkt till vänster efter entrén till Gallerian Eskilstuna från Kungsgatan.Hos oss kan du hyra:- Borrhammare- Vinkelslip- Tigersåg- Sticksåg- Spikpistol- Skruvdragare- Fuktmätare- Cirkelsåg"
Address:
City: Eskilstuna


Reviews
FANTASTISKT! Gjorde det möjligt för mig att bli klar med hundkojan jag har ute på baksidan! Underbart och snabbt! Tack så mycket Orangebox you rock!
Smidigt sätt att hyra verktyg på. Samtidigt väldigt bra miljötänk .. känns onödigt att har alla verktyg själv, när man kan hyra
Jag behövde akut en borrhammare för att fästa regel i betongvägg förra lördagen. Jag hyrde en borrhammare från orangebox och lämnade tillbaka den på kvällen. Högkvalitativ 18v maskin från milwaukee. Snabbt, smidigt och enkelt!
Jag letade efter en borrmaskin till mina tavlor men en ny borrmaskin kostade över 1000kr. Planerade att köpa en men en vän till mig rekommenderade istället Orangebox. Superenkelt att använda och lätt att hämta!
Väldigt smidigt att kunna hyra verktyg istället för att behöva köpa dom. Enkelt att använda och bra utbud på verktyg.
Enkelt att hyra, lokala boxar och väldigt bra kvalité på verktygen!
Helt otroligt praktiskt! Lätt och smidigt hämtade jag ut min hammare
Comment on this business

to add Pysslaboxen.se map to your website;