facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Pysslingen Förskolor - Kruset

Pysslingen Förskolor - Kruset

About

Pysslingförskolan Kruset är en förskola för barn mellan 1- 5 år!

Story

Krusets förskola ligger nära hav, skog och parker vilket skapar möjligheter för oss att använda närmiljöer och naturen som inspirationskällor. Ingen plats är så fylld med material, oändligt med liv och oanade överraskningar som lockar vår nyfikenhet och väntar på våra upptäckter. Allt vi kan göra inne kan vi göra ute!

Med läroplanen i grunden arbetar vi utifrån ett tematiskt arbetssätt där vårt syfte är att nå ett mångsidigt lärande. Vi arbetar aktivt med att få barnen delaktiga i sitt individuella lärande samt kring att ge barnen möjlighet till inflytande och delaktighet. Vi erbjuder barnen en trygg miljö som samtidigt utmanar och lockar till lek och ett lustfyllt lärande samt ser det kompetenta barnet som en del av sin egen läroprocess.

Pedagogerna ansvarar tillsammans med barnen för att ha ett demokratiskt arbetssätt som bygger på en gemensam värdegrund där pedagogerna utvecklas tillsammans med barnen. Vi tar tillvara på alla pedagogers kompetenser vid planering, strukturering, pedagogisk dokumentation samt genomför och utvärderar verksamheten gemensamt.

Vi erbjuder ett nära samarbete med vårdnadshavarna via det dagliga mötet, pedagogisk dokumentation, utvecklingsplaner, föräldramöten och gemensamma aktiviteter för att möjliggöra delaktighet för samtliga parter.



"Krusets förskola ligger nära hav, skog och parker vilket skapar möjligheter för oss att använda närmiljöer och naturen som inspirationskällor. Ingen plats är så fylld med material, oändligt med liv och oanade överraskningar som lockar vår nyfikenhet och väntar på våra upptäckter. Allt vi kan göra inne kan vi göra ute!"
Address: Litteraturvägen 10, 263 34 Höganäs
Phone: Kruset; 070-274 60 14
City: Höganäs
Zip Code: 263 34



related searches: Pysslingen Kruset Höganäs
Similar places near
Gläntans öppna förskola Gläntans öppna förskola 2 km Ok parkering i anslutning
Comment on this business

to add Pysslingen Förskolor - Kruset map to your website;