facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for QiSång

QiSång

About

QiSång-Ett möte mellan Sång och Qigong.

Story

Om QiSång:
Kajsa Norrby (sångerska, scenkonstnär och pedagog) och Anki Skoglund (Qigonglärare, coach och terapeut) driver, utvecklar och arrangerar kurser och Workshop´s tillsammans, med många olika fokus, i olika sammanhang och med olika inriktningar. Vi vill dela med oss av våra erfarenheter, kunskaper och upptäckter som vi har inom Qigongen och Sången. Framförallt vår upptäckt av hur nära dessa två områden ligger varandra.

Din röst behöver din kropp och ditt sinnes fulla närvaro för att kunna växa och utvecklas till sin fulla potential. Din egen röst, ingen annans, inget rätt och inget fel. Din röst sitter så nära själen och hjärtat att den behöver en mycket modig, stark och lugn kropp runt sig för att kunna släppas fri och blomma ut så som just din röst vill blomma!

Ingen erfarenhet av vare sig Qigong eller Sång behövs. Kurserna passar utmärkt även för dig som har väldigt mycket erfarenhet och utbildning inom något av områdena och vill växa vidare. Man utvecklas fantastiskt av att kombinera dessa två områden.

Lekfullt guidar vi dig till både djup närvaro och högt vibrerande kraft och livsglädje! Med en blandning av Qigongövningar, röst- och sångövningar, dans och rytm får du en fantastiskt energigivande dag tillsammans med oss!

Meditativ vila och upplevelse av Tibetanska Klangskålar, Sång och Schamantrumma utlovas också.

Som pedagog inom scenkonst och sång jobbar Kajsa mycket med uttryck genom närvaro, andning, affirmation och fokus, precis samma sak som Anne-Christine Skoglund jobbar med från Qigongens håll. Det vi jobbar med inom QiSången är att utveckla och frigöra det fysiska i både röst och rörelse. Qigong och sång/scenkonstövningar är ofta mycket lika varandra och därför tycker vi det är så otroligt häftigt att få sammanföra dessa två. Genom att ha Qigongens förhållningssätt i kroppen och medvetandet blir sången fri. Och genom att tillföra sången och dess övningar och tonbildning till Qigongen växer dess dimensioner och djup.

Detta är en workshop med fokus på HELA DIG!

______________________________________
För mer information och för att boka in oss, kontakta:
070-274 55 61 (Anki Skoglund, SoulRelax)
0739-881399 (Kajsa Norrby)
http://www.kajsanorrby.n.nu/kontakta
http://soulrelax.se/kontakt.html

Varmt Välkomna!
Kajsa & Anki

Address: LÅNGRÅDNA GÄSTGIVAREGÅRD, Valdemarsvik
Phone: 0739-881399
City: Valdemarsvik


Similar places near
Relief Valdemarsvik/ Häsoresultat Relief Valdemarsvik/ Häsoresultat 15 km Vill du förändra din livsstil, ändra dina kostvanor, sluta snusa eller röka. om du är...
Comment on this business

to add QiSång map to your website;