facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Quality Hotel Sundsvall

Quality Hotel Sundsvall

About

Officiell Facebook-sida för Quality Hotel Sundsvall som ingår i kedjan Nordic Choice Hotels.

Story

Quality Hotel Sundsvall finns centralt i Sundsvall med shopping i stenstan bara ett par kvarter bort. Hotellet passar lika bra för affärsresenären som för familjesemestern. Vi har 201 nyrenoverade rum, 25 konferenslokaler, stans skönaste lobbybar, festvåning och parkeringshus. Välkommen till oss!

Filmstadens åtta salonger ingår under dagtid i Quality Hotel Sundsvalls konferensutbud – perfekta för föreläsningar och seminarier. Filmstaden finns på entréplan i samma hus.

Från festvåning till konsertsal till jazzklubb. Aveny har Sundsvalls bredaste utbud av underhållning. Med restauranglokaler på två våningar har vi ett stort nöjesutbud kombinerat med möjligheten att i all enkelhet sitta ner, koppla av och umgås över en bit mat och dryck i moderna lobbybaren q.bar med skön atmosfär.

Vi har gångavstånd till både tåg och buss. Varmgaraget har hiss direkt upp till hotellvåningarna, ett stort plus för ett hotell med cityläge.

Address: Esplanaden 29, 852 36 Sundsvall
Phone: +4660160002
City: Sundsvall
Zip Code: 852 36



related searches: scandic sundsvall, clarion sundsvall, hotell sundsvall
Similar places near
Continental apartments Continental apartments 376 meter Nyrenoverat och fräscht - finns allt man behöver mitt i centrum
Elite Hotell Knaust Sundsvall Elite Hotell Knaust Sundsvall 491 meter Trevlig personal. Lugnt och skönt inget som störde under natten. God frukost .
First Hotel Strand First Hotel Strand 495 meter Gammalt 60-talshotell obekväma sängar blev lovad en helsäng men fick 2st 90 sängar me...
Sidsjö Hotell & Konferens Sidsjö Hotell & Konferens 1 km Mycket dåligt service, väldigt dyrt och jag rekommenderar INTE ALLS : värsta upplevel...
Hotell Södra Berget Hotell Södra Berget 2 km Underbart, det var dåligt covid säkrat bara. Trångt mellan bord och trängsel vid fruk...
Skatans Pensionat Skatans Pensionat 24 km Lägenhet med hög standard i eget hus. Skatan, Njurunda. 3 dubbelrum med egen dusch&to...
Reviews
Personal som inte lyssnar när vi berättade om att det var okända personer som hade tagits sig in på hotellet. Den ignoranta receptionisten när vi skulle checka ut. Det som var bra var städningen. Vi brukar tycka om detta hotell men nu var det här sista gången vi bor här.
Fint hotell med bra läge. Fint gym, bastu och relax. Tyvärr var äggröran ganska dålig. Den var torr annars hade det varit 5 stjärnor.
Jätte nöjd. Var jätte GOD MAT, efterrätt. Åt Röding med Potatispuré mm, Chokladfondant med punchgrädde, kolasås,lingon.
Slitet hotel och ganska tråkiga lokaler överlag, inredningen på badrummet från 70-talet med trasiga detaljer! Rummet var jättevarmt trots kallt element vilket gjorde det svårt att sova! Ett plus var iallafall att det fanns garage i direkt anslutning till hotellet så man kunde gå direkt in.
Fräsht hotell. God frukost. Trevlig personal,
Mkt bra personal. Bra mottagande bra frukost. Fick träffa mina fotbolsvänner likaså. Heja Gais. Mötte Sundsvall men Gais förlorade idag...
Bra när Sundsvall är som bäst. Gais förlorade men ändå
Comment on this business

to add Quality Hotel Sundsvall map to your website;