facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Queen Nails Plus Ängelholm

About

Queen Nails Plus är en fransförlängning - fot och nagelvård salong i Ängelholm. Vi sätter alltid kunden i fokus! Välkommen till oss!

Address: storgatan 35, 26232 Ängelholm
Phone: 0762304058
City: Ängelholm
Zip Code: 26232


Opening Hours

Monday: 10:00 - 18:00
Tuesday: 10:00 - 18:00
Wednesday: 10:00 - 18:00
Thursday: 10:00 - 18:00
Friday: 10:00 - 18:00
Saturday: 10:00 - 15:00

Similar places near
Monarch nails Monarch nails 196 meter Kan knappt verken svenska eller engelska, man får visa bild på det man vill ha. Tråki...
Cutting Lounge i Ängelholm Cutting Lounge i Ängelholm 261 meter Bästa frisör i Ängelholm, lagom pris och underbar personal, rekommenderar
Twin nail Twin nail 261 meter Gjorde fransar för 600kr, singelfransar 9-12 Höll i en vecka , o efter en vecka är ca...
Royal Treatment Royal Treatment 282 meter Lever upp till namnet. Kunglig behandling och jättetrevlig ägare!
HT Nails HT Nails 372 meter Lika nöjd efter 8 år på HT Nails!
Dibione Hudvård Dibione Hudvård 408 meter Hudvårdssalongen som erbjuder professionella Esse behandlingar. Kontakta mig på 070-4...
Yumi beauty Yumi beauty 454 meter Jag blev verkligen jätte nöjd med mina naglar!!!Tjänst: Manikyr
Rean Thai Massage & Beauty Rean Thai Massage & Beauty 1 km Var där för några veckor sedan. trevliga artiga, duktiga. Ska dit fler gånger.
Nails by Maries Värld Nails by Maries Värld 2 km Denna sidan kommer att ge er inspiration till det jag arbeta med när det gäller nagla...
Engelholms Friskvård och Massage Engelholms Friskvård och Massage 2 km Mycket trevlig och kunnig personal.
Beauty Teresa Beauty Teresa 2 km Personlig fin service
Reviews
Naglarna blev okej men däremot var servicen dålig. Gjorde mina naglar samtidigt som min väninna och vi blev väldigt dåligt behandlade. Dom pratade på sitt språk konstant och snackade om oss på ett dåligt sätt, hur jag vet det är för att jag kan språket. Kan ha varit lärlingar men det är ingen ursäkt för det beteendet. De var aggressiva i sättet dom gjorde naglar och verkade inte bry sig alls om kunderna. När min väninna gjorde naglar himlade tjejen flera gånger åt henne utan att hon såg sen fick hon också en nagel inflammation av att dom använde orena verktyg.
Konstigt att bjuda på elevpris och meddela samtidigt att om inte naglarna håller så är det inget att göra åt det. Tycker att om man är elev som lär sig göra naglar så ska man lära sig ordentligt och vara någrann innan man börjar sälja den tjänsten. Dessutom var atmosfären väldigt kylig och otrevlig.Sen att tre kvinnor som har ett annat modersmål än svenska jobbar där pratar sitt språk hela tiden sins i mellan istället för att prata svenska med kunden som sitter och får en behandling. Mycket oartigt och otrevlig. Första och sista gången vi går på detta salong.
Smutsiga verktyg/penslar.. personal som inte förstod mina önskemål öht och resultatet blev inte bra. Fick väldigt sneda naglar som inte ens liknar stiletto trots att jag både visade bild på vad jag ville ha och försökte instruera under tiden plus att gelén var ojämn på flera ställen . Hoppade över flera steg i hur man gör gelénaglar också. Då jag skulle gifta mig några timmar senare bet jag ihop och betalade .. men kommer ej gå dit igen .
Jag har gjort mina naglar där tidigare och har inte upplevt något obehag av att fixa mina naglar där. Kan inte hålla med om att det inte blev bra, det var en exceptionell upplevelse när jag gjorde mina naglar. Hoppas flera homosapier kan välja att gå dit istället för ett annat ställe i stan eller något annat ställe i Skåne.
Inte värt pengarna, sjukt missnöjd.Tjänst: Förlängning av ögonfransar
Proffsigt, snyggt och snabbt.
Comment on this business

to add Queen Nails Plus Ängelholm map to your website;