facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Questrooms

"Escape room company operating in Stockholm since 2014."
Address: St Eriksgatan 33A , Stockholm 112 39, AB, SE
Phone: +46 76 200 25 70
City: Stockholm
Zip Code: 112 39


Opening Hours

Monday: 12:00-21:00
Tuesday: 12:00-21:00
Wednesday: 12:00-21:00
Thursday: 12:00-22:00
Friday: 12:00-22:00
Saturday: 10:30-23:00
Sunday: 11:00-21:00


related searches: bästa escape room stockholm, escape room stockholm vasagatan, quest rooms stockholm, promo code questrooms, roomescape stockholm, exit games stockholm, questrooms review, escape room stockholm tripadvisor
Similar places near
Fiskpedikyren, Stockholm Fish Spa Fiskpedikyren, Stockholm Fish Spa 1 km Mycket trevligt ställe med professionell och kunnig personal samt hungriga fiskar. Re...
Escape Stories Escape Stories 1 km Vi var 5 personer som gjorde The Break In. Många olika moment och kluriga ledtrådar....
Fox in a Box Fox in a Box 1 km Första gången för mig! Det var riktigt kul och spännande!
KITEBOARDCENTER KITEBOARDCENTER 2 km Vill tacka för ett väl ordnat camp och mycket bra boende. Baggården/Messlingen är en ...
Quezzle Quezzle 2 km Kändes som om en del inte riktigt funkade och skulle behöva kollas över. Avslutet ble...
Brunkebergstunneln Brunkebergstunneln 2 km Brunkebergs Pedestrian Tunnel, Stockholm, sweden
Exit Games Exit Games 2 km Bra och tydliga instruktioner, vi fick precis lagom mycket hjälp när vi körde fast. R...
Questrooms Questrooms 3 km Jag bjöd familjen på en sherlock upplevelse 20/3 och satan vad kul vi hade. Mycket b...
Bodyflight Bodyflight 4 km Otroligt rolig upplevelser. Som jag gärna gör om.Tyvärr några minus ,att det inte fan...
Reviews
Spännande lokal i en källare med olika upplevelser. Vi testade Sanctum i deras VR-escape room som var en kul upplevelse för hela gruppen. Personalen var trevlig och engagerad! Du sitter eller står upp i denna upplevelse, men kan inte röra dig genom att gå. Jag rekommenderar VREX i Bromma om du vill ha en ännu bättre VR-upplevelse dock där du kan röra dig mer fritt.
Vi var tre personer som körde fängelset. Vi hade kul och allt fungerade som det skulle. Personalen, två kvinnor, gjorde ett bra jobb, men talade inte svenska. Informationen gavs på engelska, vilket inte var något problem för oss, men det kanske inte passar alla.
Jättetrevlig och vänlig personal men lite synd att dom bara pratade engelska. Vi fick översätta för barnen vilket förtog en del av grejen. Själva rummet var sådär, inte superkul.
Underbart ställe! Var där med min dotter och hennes kompisar som körde Tidsresenärarna på hennes 12-års kalas. Hon tyckte det var så roligt att vi åkte tillbaka med min 10-åring för att köra Jungle Quest VR Escape Room. Faktiskt kul! Mycket trevliga, hjälpsamma personal samt rolig atmosfär. Kan varmt rekommenderas!
Började med att de haft teknikstrul så vår bokade tid fick senareläggas 30 min. Var egentligen inget problem. Dock när vi skulle spela VR djungel så fungerade inte ljudet mellan mig och min partner så vi fick köra utan. Sedan så var det väldigt mycket buggar under spelet gång så tyvärr var spelupplevelsen inte så rolig. Kul idé som i verkligheten inte nådde upp till våra förväntningar.
Horor escape var fantastiskt bra. Ryska maffian kändes lite mindre bra. Överlag bra och mkt trevlig personal.
Gillar deras escape rooms sen tidigare och det var intressant att göra samma fast nu i VR. Som en Matrix fan så uppskattar man estetiken och meta känslan, som sci-fi fan själva escape. Plus så känns det covid-safe och gillar underground känslan av lokalen. Man togs emot på bra sätt <3 plus man kände sig säker under VR upplevelsen. Rekommenderar varmt!!
Jag älskar den här typen av spel men blev tyvärr besviken på detta ställe. Rummet vi valde hade den högsta svårighetsgraden men kändes tyvärr väldigt basic. Idén var bra men utförandet väldigt dåligt. Instuktören hade försovit sig trots att vi hade en bokning klockan 15 och vi fick inte starta förrän en timme senare. Som tur var kompenserades vi genom att slippa betala. Men om ni gillar denna typen av spel så rekommenderar jag andra ställen som har bättre kvalité.
Jag bjöd familjen på en sherlock upplevelse 20/3 och satan vad kul vi hade. Mycket bra och väldigt klurig upplevelse. Att vara flera i olika åldrar hjälper till. Super trevlig personal och dom kommer nog minnas oss ett tag framöver. Henrik
Mycket trevlig och tillmötesgående personal. Jag har gjort rummen Fotolabbet och Fängelset som båda var mycket kul och utmanande! Riktigt adrenalinhöjande var fängelset där vi lyckades komma ut med 30 sekunder tillgodo! Instruktören levde sig in i "rollen" och skapade den rätta känslan/stämningen, dvs. att vi nu var fångar inför att vi placerades för start i rummet. Rekommenderas!
Comment on this business

to add Questrooms map to your website;