facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Qvarsebo Kaffe

Qvarsebo Kaffe

About

Vi är ett kafferosteri och café som ligger i det natursköna Kvarsebo i Kolmården. Här kan du njuta av en god kopp kaffe vid vattnet eller kanske köpa med dig en påse nyrostade bönor hem. Vi har organiskt odlade bönor och alla är inköpta med med

Story

Qvarsebo Kaffe är ett mikrorosteri som inriktar sig på att rosta specialkaffe. Vi importerar gröna bönor och med nogrannt studerade rostningsprofiler så tar vi fram de godaste smakerna ur bönan.
Du kan köpa vårt kaffe på hemsidan: www.qvarsebokaffe.se
Vi har också återförsäljare i Norrköping, Söderköping och Nyköping eller så kan du komma förbi oss i vårt vår & sommaröppna café i Kvarsebo.

Välkomna!



"Vi har en stor uteservering med mycket plats och några få bord inne vid dåligt väder. Vi har take-away och glass-gott. Men framförallt så har vi en mängd goda kaffebönor som du kan köpa med dig hem!"
Address: Kvarsebovägen 159, 618 93 Kolmården, Östergötlands Län, Sweden
Phone: 0707602607
City: Kolmården
Zip Code: 618 93


Similar places near
Café Säterdalen Café Säterdalen 2 km Jättefin plats. Brevid färjan med söt lite stränd. Glass, godis, mackor, och tårtor. ...
Kvarsebo Gård Kvarsebo Gård 9 km På Kvarsebo Gård finner du gårdsbutik för interiör, design och antikt, uppställning f...
Farmors Kök Farmors Kök 10 km Riktigt mos till köttbullarna! Riktigt gott!
Oscarshälls Servering Oscarshälls Servering 18 km Trevlig plats att ta en fika eller äta något lätt
Reviews
En liten pärla alldeles vid vattnet och med en badplats ett stenkast bort. Fantastiskt gott kaffe, bakverk, glass och lokalproducerad must. Lunch menyn ser också väldigt lockande ut och det är svårt att inte köpa med sig lite spännande kaffe hem.
Riktigt gott kaffe och fika på plats och bönor eller malet att ta med hem. Helt perfekt!
Bra kaffe, kan fås färskmalet om du inte har en egen kvarn, och lokalproducerad riktig glass. Värt en omväg.
Jättebra ställe med underbart läge vid Bråvikens strand. Vi stannade till för en fika och sedan lek och bad med barnen vid närliggande badplatsen. Vi köpte med oss hem deras egna hemrostade kaffebönor som finns till försäljning i caféet. Blir spännande att prova hemma. Fikat och glassen smakade utmärkt för övrigt!
Ligger mysigt vid vattnet och möjligheter att bada vid en liten sandstrand finns. Men kompetensen hos personalen kändes sådär. Bullar och smörgåsar såg tyvärr väldigt tråkiga ut. Kaffet som vi åkte dit för var ingen höjdare. För att vara ett ställe som marknadsför sig som ett riktigt kaffeställe så levde det inte upp till de förväntningar som var. Det tog väldigt lång tid för att få beställa, det hade behövts vara två i personalen som tog beställningar.
Mysigt ställe med gott o prisvärt fika med fin utsikt över Bråviken.Mat: 5/5
Gott kaffe och fika bröd. Trevlig personal och trevligt att sitta och titta ut över Bråviken.
God glass och kul kaffeutbud. Trevlig strandpromenad.
Gott, prisvärt, mysig uteservering med utsikt över hamn och bråviken
Tack snälla Angelica som öppnade lite tidigare för min skull! Grymt kaffe och vacker omgivning!
Comment on this business

to add Qvarsebo Kaffe map to your website;