facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Qvent

Qvent

About

Vi är ett ventilationsföretag som sätter kunden i centrum. Vi hjälper er med allt från konstruktion och tillverkning till fullständig installation.



"Q_VENT är ett väletablerat Ventilationsföretag som utför alla vanligt ventilations tjänster: Montage, Tillverkning – samt Service och Underhåll.Vi är ett ventilationsföretag som sätter kunden i centrum.Vi arbetar alltid med stor noggrannhet och är måna om att ha en nära dialog med våra kunder. Under våra många år i branschen har vi byggt upp ett bra samarbete med många nöjda återkommande kunder.Vi hjälper er med allt från konstruktion och tillverkning till fullständig installation. Vi har erfaren personal med hög kompetens och är ett av de ledande ventilationsföretagen i regionen.Vi erbjuder kreativa lösningar för bekymmersfria driftekonomiska installationer till fastighetsägare, byggnadsentreprenörer, restauranger och industrier."
Address: Bolandsgatan 9, Uppsala
Phone: +46706399499
City: Uppsala


Opening Hours

Monday: 07:00 - 16:00
Tuesday: 07:00 - 16:00
Wednesday: 07:00 - 16:00
Thursday: 07:00 - 16:00
Friday: 07:00 - 16:00


related searches: Qvent price, Qvent price list, Einlasssystem QR-Code
Similar places near
TOHUS AB TOHUS AB 595 meter VVS bolag, vi levererar och inbygger värmepumpar, golvvärme, vattensystem, ventilatio...
Fresh Air Ventilation Fresh Air Ventilation 1 km Trevlig personal och bra service. Kunniga!
Thorszelius Ventilation och Service AB Thorszelius Ventilation och Service AB 2 km Engagerad och kunnig personal. God service!
NIBE NIBE 20 km Upplands Energi
Reviews
Riktigt dålig attityd hos personalen samt ledningen. Använd dom inte.
Världsklass! Oerhört proffsiga, hjälpsamma och serviceinriktade. Har både installerat ventilation och beställt plåtjobb via Q-vent som givit ett fantastiskt resultat. Rekommenderar starkt!!
Q-Ventilation har hjälpt oss oerhört mycket med att tillverka rektangulära ventilationskanaler för trånga och nästan omöjliga utrymmen i K-märkt hus. Q-VENTS egentillverkade, laser skurna kökskåpor är verkligen snitsiga och effektiva i köket som har byggt i KappaBar på Svartbäcksgatan 29 i Uppsala. Patrik Freisler / Cypressen Mark o Bygg AB
Stort tack till Q-ventilation som tillverkade och monterade en takhängd barhylla, tusen tack för all hjälp
Ett fantastiskt företag som löser alla vinklar och mått. Med hög kvalité av sitt arbete, otroligt snabba med det dem gör men även på ett säkert sätt. Kunde inte ha blivit mer nöjd. Rekommenderar starkt dessa killar!
Snabba och gör bra jobb, dessutom ställer alltid upp när det behövs. Tack!
Jag måste bara säga tusen tack till er! Väldigt trevliga personer och mycket professionell arbete! Priset är rimligt och nästan låg för det arbetet ni gör, tack
Tack för ett snabbt, snyggt & proffsigt arbete . Trevlig & nogrann personal , snyggt slutresultat. Rekomenderar verkligen !!
Jag har anlitat Företaget många gånger för både stora och små jobb! Otroligt fina produkter, unikt handarbete, prisvärda och alltid leverans i tid!
Q - Ventilation är smidiga, snabba & professionella. Mått anpassning av kåpor till köket & ventilationen, även en måttad grill som blev över förväntan ett mycket bra resultat. Är väldigt nöjd med deras arbete och service!
Comment on this business

to add Qvent map to your website;