facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Qvesarum Byggnadsvård

Qvesarum Byggnadsvård

About

Förgyll hemmet med bygg- och inredningsdetaljer tillverkade på hantverksmässigt sätt efter tidstypiska förlagor! Besök oss gärna på www.qvesarum.se

Story

Vårt sortiment består av till största delen nyproducerade bygg- och inredningsdetaljer tillverkade på ett hantverksmässigt sätt. Butik och showroom i Slogstorps gamla skola strax utanför Löberöd i mellersta Skåne. Butik även på webben, www.qvesarum.se.

Öppettider i butiken:
Vardagar 10-18
Lördagar 10-15
Söndagar stängt



"Vi designar, producerar och säljer nytillverkade fönster, dörrar, kök, orangerier, badrumsinredning, bygg- och inredningsprodukter av hög kvalitet. Vi strävar efter att hitta den bästa möjliga lösningen för dig och ditt hem. I Slogstorp 20 minuter nordost om Lund finns vårt 1 200 kvm stora showroom och butik. Här visar vi vår handtillverkad badrumsinredning, fönster, dörrar och massor av inredning för hem i sekelskiftesstil. Vi finns med från första inspiration och vägleder genom personliga och engagerande möten. Vårt mål är att bli det självklara och givna valet för dig som bryr dig extra mycket om ditt hem. Qvesarum startades i ett före detta mejeri i skånska Höör år 2000."
Address: Slogstorp 1036, SE-240 33 Löberöd
Phone: +46 413 500330
City: Löberöd
Zip Code: SE-240 33



related searches:
Reviews
Väldigt fin butik med trevlig och hjälpsam personal. Väl värt en omväg bara för få inspiration.
Bra ställe när man vill renovera sitt hem och kanske återställa detaljer som åkt ut när man inte renoverat så varsamt...
Trevlig personal. Många fina grejer, men höga priser. Kvalitén matchar inte alltid det höga priset.
Jag har handlat produkter för 25000 kr hos Qvesarum, sist en toalettstol för 7500. Bara någon månad efter att vi började använda den började små bitar från sitsen. Jag har nu på semestern när jag har tid vänt mig till Qvesarum, 11 månader efter köpet. De säger att jag skulle klagat på en gång och vill inte acceptera reklamationen. Felet har ju bara fortsatt. Jag ska vända mig till konsumentombudsman.
Hade jag vetat i förväg att leveranstiden skulle komma att bli över två veckor på lagerhållen vara så skulle jag nog valt en annan butik.
Trevlig butik och fina varor. Dock mötte jag, och fick ögonkontakt med, flera i personalen under mitt besök. Inte en enda hälsade eller erbjöd sin hjälp medan andra bemöttes på annat sätt. Intrycket blev att man måste se ut att ha gott om pengar för att vara välkommen. Köper mitt kök någon annanstans.
Ojoj vilket ställe. Fantastiska ting, vackra ting, unika ting och deras antika träsoffor är väl värda priset. Kan väl tillägga för säkerhets skull att prisnivån är hög men det är som man brukar säga, du får vad du betalar för. Här får man den högsta kvalitén oavsett om du köper en spik för 10 kr eller ett bord för 9500. Besök rekommenderas starkt!
Fint tänk och produkter. Gillar hemsidan stark men utställningen levde inte upp till mina förväntningar. Saknades prislappar och hoppades på mer butiksdel och möjlighet till köp av mindre produkter.
Många fina saker, men personalen kunde varit gladare!
Detta är utan tvekan ett företag som genomsyras av en usel kundvård. Köpte ett tegelgolv som visades i utställning samt i webbutiken men vid leverans visade det sig vara ett helt annat golv. Efter läggning visade sig teglet vara konkavt med vassa kanter som stod upp. Reklamationshanteringen hos Qvesarum var under all kritik med sena svarstider och en märklig inställning där man tyckte att vi aldrig borde lagt golvet. I sin rädsla för att denna reklamation, eventuellt, skulle komma att kosta några pengar, refuserade man reklamationen och rekommenderade oss istället att slipa ner golvet så att man inte skadade sig på de vassa kanterna. Vi har lagt alla inköpsplaner av gutjärnstrappa, terracottagolv och annat i sopkorgen. Inte ett öre mer till detta företag. Skäms på er!
Comment on this business

to add Qvesarum Byggnadsvård map to your website;