facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Råbäckshamn

"Öppettider enligt hemsidan"
Address: Götene
City: Götene


Reviews
Spännande industrihistoria här, försök att pricka in en tid då museet är öppet. Gärna då även då hantverkare finns på plats. Det är intressant att se hur det går till med stenhuggeri. Vill du nörda ner dig och prova på så finns det kurser att gå.
I samband med Kinnekulledagarna var verksamheten igång. Mycket intressant video visades också. Vackert läge vid Vänerns strand, speciellt i blomningstiden.Tidpunkt för besökHelgVäntetidIngen väntetid
Naturskön plats utan Husbilar ! Erik Juhlin guidade oss idag onsdag 18 aug. Var väldigt intressant å lyssna till all historia runt stenhuggeriet å få se de gamla maskinerna i bruk. Otroligt väl utförd guidning!
Tyvärr var det stängt när vi var där. Det finns en hel del sevärt utomhus. Kommer att vid nästa besök pricka in när det är öppet. Säkert mycket sevärt när verksamheten är igång. På återseende.
Jättetrevligt ställe och kul att se arbete med stenTidpunkt för besökHelgVäntetidIngen väntetidBokning rekommenderasNej
En helt fantastisk plats med underbar utsikt! Gott om plats med bänkar o bord för den medhavda fikakorgen. Ett gammalt stenhuggeri med bra info om platsen. Bra med parkeringar.
Underbart vacker plats. Bra med bord att sitta och fika vid. Mysig ställplatser för husbil, vagn och tält. Hade varit trevligt mrd en bättre toalett.
Lugn plats, perfekt för medhavd fika. Går nog å bada med om man inte är knusslig
Så himla vackert ställe !
Trevligt ställe med mycket historia och skönt bad.
Comment on this business

to add Råbäckshamn map to your website;