facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Råcksta Krog

"Serveringstillstånd, alkohol, mat, resturang, servering, restaurant, vällingby, råcksta, pizza, steak house, kött, bra mat, delivery, hemkörning, foodora, stockholm, hässelby, uteservering"
Address: Multrågatan 54 , Vällingby 162 55, AB, SE
Phone: +46 8 35 26 80
City: Vällingby
Zip Code: 162 55


Opening Hours

Monday: 10:00-22:00
Tuesday: 10:00-22:00
Wednesday: 10:00-22:00
Thursday: 10:00-22:00
Friday: 10:00-23:00
Saturday: 12:00-23:00
Sunday: 12:00-22:00


related searches: Råcksta krog vällingby menu, Råcksta krog vällingby age, Råcksta Pizzeria
Similar places near
Luna Piena Luna Piena 201 meter Beställde en Vegan Burger, den smakade inte jättemycket. På menyn står det att den sk...
Reviews
Åt en jättefräsch räksallad med handskalade räkor idag, på Råcksta krog. Som jag varmt kan rekommendera.Mat: 5/5
En liten mycket hemtrevlig restaurang med fantastisk personal. Vi var mellan 25-30 personer som firade en 50-åring där. Väldigt lyckad middag Vegetariska alternativ: Pizza, Sallader, vegetarisk plankstek, hamburgare… kanske även annat som jag inte såg eftersom jag åt laxplanka. Barnvänlighet: BarnmenynBarn bemöttes som alla andra gäster, med respekt. Parkering: Gott om gratis p- platser runt restaurangen trots att det var lörddg o folk var hemma. Tillgänglighet för rullstol: Inga trappor så det fungerade även för rullstolsbundna. Specialkost: Glutenfritt, vegetariskt, veganskt. Tillmötesgående och lösningsriktad personal.
Otrevlig och trångsynt personal. Måste tyvärr avråda från detta ställe.
Jättetrevlig personal och fantastiskt god mat. Råckstaplankan rekommenderas starkt!
Jag har ätit här minst 30 gånger. Fiskgratängen är min favoriträtt. Oavsett vad jag äter så är jag alltid mätt och belåten. Idag var jag inte så hungrig så jag testade en toast Skagen från förrättsmenyn. Den förtjänar precis som allt annat jag har ätit högsta betyg. Färska kryddor dillkvist ikväll. Dessutom är alla i personalen väldigt trevliga, jag känner mig bemött som en kung. Tveklöst fem stjärnor för mat och service!
Rimliga priser och mycket bra mat. Blev väldigt glatt överraskad av en fantastiskt god plankstek. Rekommenderas varmt!Mat: 5/5
Jättegoda pizzor, varje gång :
Bra service, mycket prisvärda pizzor, riktigt goda pizzor och totalt sett väldigt billigt för vad man får. Edit: ca ett år senare provade jag räksalladen för första gången, riktigt bra, över förväntan. Funderade först ett tag på prislappen men slog till ändå, och var mycket glad att jag gjorde det. Ägarna har ju bra känsla för mat och smak så lika bra att ta vad dom rekommenderar. Räksalladen var bättre än vad jag hade lyckats med själv. Glad och nöjd igen! 5/5 stjärnor kvarstår!
Trevlig ägare tills du har klagomål då kan han inte ”ta” det utan blir otrevlig och vrålar att man ska hålla käften! Det enda var att han missförstått en beställning men det ville han inte stå för. Dessutom har vi vid flera tillfällen fått brända pizzor, hamburgare, kött och kött som varit underställt eller överstökat så antingen borde de hålla sig till pizzor eller anställa en kock som klarar av att tillaga oxfilé eftersom de har det på menyn.
Positiv överraskning med tanke på vart den är belägen. Lokalen är öppen med langom mängd platser. Till och med falcon smakar ok här!! RGB!!! Däremot är både mat och dryck lite dyrt.
Comment on this business

to add Råcksta Krog map to your website;