facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Råda Rastplats

About

Restaurang med god och snabb mat.

Address: Riksväg 62, 683 93 Råda
Phone: +46706833009
City: Råda
Zip Code: 683 93


Opening Hours

Monday: 11:00 - 20:00
Tuesday: 11:00 - 20:00
Wednesday: 11:00 - 20:00
Thursday: 11:00 - 20:00
Friday: 11:00 - 20:00
Saturday: 11:00 - 20:00
Sunday: 11:00 - 20:00

Similar places near
Råda Hotel Råda Hotel 987 meter Trevligt och mysigt ställe, trevligt bemötande och mycket god mat, rent och fräscht ,...
Reviews
Rastplatsen går väl an men cafeterian och dess närmaste omgivning är under all kritik. Ogräs och gamla krukor och amplar med döda och torra växter. Bedrövligt.
Supergoda pizzor och fin service, rekommenderas varmt. Åt Margherita vid två tillfällen, lika goda båda gångerna. Toppen!
Fantastiskt goda pizzor - brödet/bottnarna är de bästa jag någonsin ätit! Riktigt härlig utsikt också samt liten lekplats för barnen.
Fint ställe alldeles vid sjön. Här finns också ett ställe där man kan köpa fika.
Fin men allt var stängt o lite ovårdat utom hus
Åt en räksmörgås som var si så där.. Fina räkor på ett torrt rostbröd och blöta salladsblad var ingen höjdare. Kaffet var väldigt mörkt och på gränsen till bränt så det positiva med rastplats Råda var räkorna.
Väldigt fint ställe att ta en paus på. Finns toaletter och soptunnor så man kan rensa magen och bilen. En restaurang/pizzeria finns, vi åt dock inte där men andra personer intog pizza och hamburgare. Liten lekplats med gunga och rutschkana bra beläget för vilande föräldrars överblick. Små sittplatser med tak så man kan sitta och titta ut över Klarälven när man dricker ditt kaffe. Möjlighet till att gå ner till vattnet finns också.
Här finns toalett à la Vägverket, en liten lekplats och en restaurang med utbud: pizza, burgare samt dagens. Veganburgare finns på menyn. Även kaffe/te och enklare fikautbud. När jag var liten, var det resans höjdpunkt att stanna i Råda för att leka i en stor ställning med äpplen som man kunde krypa in i. Lekplatsen idag är inte riktigt lika upphetsande. Tips: Om du reser i slutet av juli eller augusti - missa inte hallonbuskarna mot skogsbrynet/nere vid sjön.
En vacker plats i vårat avlånga land.
Mycket fin rastplats brevid vattnet. Bra med parkering. Lekplats. Flera sittplatser i lummig miljö. Restaurang öppen dagtid. Fräscha toaletter.
Comment on this business

to add Råda Rastplats map to your website;