facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Rådanäs Bryggeri

Rådanäs Bryggeri

About

Rådanäs Bryggeri - Alla tiders öl!

Story

Rådanäs Bryggeri vill erbjuda god och välproducerad öl till alla konsumenter som har åsikter om vad de häller i glasen. Vi har inga fördomar om preferenser, utan anser att alla skall dricka öl på sitt egna sätt.

Vi brygger modern öl men håller hela tiden en blick i backspegeln och införlivar gärna gamla bryggtraditioner eller ger nya uttryck för äldre öltyper. Vi vill med vårt öl nå redan initierade entusiaster, men även försöka bidra till att öka intresset för denna ädla dryck hos en bredare grupp.

Vår ambition är att verka lokalt och på så sätt lära känna våra kunder, men även oss själva i egenskap av ölproducent. Vi vill vara lyhörda och ta intryck av vår omgivning för att kunna utvecklas och ständigt förbättra våra produkter.

Som glad hembryggare har bryggherre Gröning ett genuint intresse i ämnet, och goda kunskaper i hur ett öl skall framställas. Att göra det i en avsevärt större skala utgör förstås stora utmaningar. Filosofin är dock densamma. Vi föredrar att koka öl med känsla och kärlek framför strikt teknikvurmeri och matematiska algoritmer. Det skall vara roligt att brygga och vi är övertygade om att det märks när du smakar på vårt öl.

Address: Rådanäsvägen 21, 435 33 Mölnlycke
City: Mölnlycke
Zip Code: 435 33



related searches: rådanäs bryggeri ägare, rådanäs bryggeri karin, rådanäs event, rådanäs black ipa, henrik jonsson rådanäs, rådanäs ölprovning, rådanäs pale ale, rådanäs webshop
Reviews
Fantastisk ölprovning, fantastiskt läge och fantastisk service! Alla som bor i Gbg-området och även på andra ställen borde boka in en ölprovning och gärna helkväll här
Deras service och hjälpsamhet råkar man inte på ofta. Fick tex hjälp med att installera tappen den 23 dec klockan 19 över telefonstort tack, Nils! Och dessutom så är flera av ölen väldigt goda! Kan bara rekommendera att köpa en fatmaskin och köpa deras fat. Har deras ipa just nu och det är bara ren njutning att tappa upp ett glas.
Helt fantastiskt ställe, mycket duktig guide, väldigt intressant. Kan varmt rekommenderas.
Fantastisk miljö, underbar byggnad och så tillverkar de ju väldigt god öl..
En otroligt vacker plats. Trevligt bemötande och fantastiska öl!
Perfekt läge och aktiviteter för event
Bra öl. Bra personal, vackert ställe.
Riktigt trevlig ställe, rekommenderas!
Bourbon Mash Beer, bland det bästa jag druckit!
Mycket trevlig ölprovning och öl
Comment on this business

to add Rådanäs Bryggeri map to your website;