facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Rågårdsviks pensionat

Rågårdsviks pensionat
Address: Rågårdsviksvägen 48, 45179 Grundsund
Phone: 0523-21019
City: Grundsund
Zip Code: 45179



related searches: Skaftö Hotell Villa Lönndal Grundsund
Similar places near
Villa Lönndal Villa Lönndal 2 km Ja, vad ska man säga. Bättre än så här kan det inte bli. Smakfullt nyrenoverat. Gemyt...
Reviews
Ligger nära vattnet om än med några hus i vägen för direkt havsutsikt. Vi var här för ett bröllop och det passade verkligen bra. Det blev ett väldigt lyckat bröllop när gästerna kunde bo gemensamt och nära hem efter festen. Mycket trevligt att umgås med övriga gäster även dagen efter. Maten lagades i köket och den var MYCKET bra. De lyckades få ut perfekt lagad torskrygg till 70 personer utan dröjsmål, det imponerade. Frukosten höll hög klass om än i mindre skala än Scandics. Byggnaden och rummen är dock på ålderns höst. Det behövs underhållas och håller en lägre standard än ”vanliga” hotell gör idag.
Rågårdsviks pensionat är ett jättetrevligt litet hotell. Ägaren är mycket vänlig och välkomnar hund. Avgift tas ut för hund, men inte oskäligt. Parkering är gratis. Lunchen består av en lätt och smakrik pumpasoppa och en mjäll och saftig kycklingfilé med stekt potatis och ingefärasås. Mycket lyckad kombination. Middagen är torskrygg som är vällagad så den faller isär. Rummet är välstädat och trevligt. Jag återkommer!
Bra boende kan varmt rekommenderas. Vi fick ha våra elcyklar i låst utrymme. Trevlug kunnig hyresvärd/ägare för lägenheterna.
Så trevligt och mysigt ställe!! Mycket god mat och fantastisk miljö,nära havet med bra bad.Vacker utsikt!! Rekommenderas varmt!Rum: 4/5
Inte ett ställe man kör en omväg för. Har sett sina bästa dagar.
Supermysigt ställe med väldigt god mat. Nära till hav och bad samt trevliga promenadslingor
Förväntar man sig lyxigt boende och mat som motsvarar priserna så blir man besviken. Något finare vandrarhem stämmer bättre.
Fin dagens lunch med överraskande starter o liten kaka som efterrätt för ett bra pris och huvudrätten av bra kvalitet
Underbart läge med utsökt mat. Familjeägt företag som levererar med trevlig personal.
Vacker utsikt från matsalen o mycket god mat o trevlig personal
Comment on this business

to add Rågårdsviks pensionat map to your website;