facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Rågsved Tandklinik

"Vi gör all form av tandvård här, med få undantag, med specialisering på tandimplantat, protetik och rotfyllning. De allra flesta av våra kunder kommer hit för vanliga periodiska undersökningar och tandrengöring, så kallade revisioner. En stor andel av våra patienter är implantat- och protetikpatienter som också är några av våra specialområden. Vi har även tandreglering, tandblekning och rådgivning/second opinion."
Address: Rågsvedsslingan 12B, 12465 Bandhagen
Phone: +46850907777
City: Bandhagen
Zip Code: 12465


Opening Hours

Monday: 08:30 - 16:30
Tuesday: 08:30 - 16:30
Wednesday: 08:30 - 16:30
Thursday: 08:30 - 16:30
Friday: 08:30 - 16:30


related searches: Tandvård i Centrum Rågsved
Reviews
Samma som TiC, så lite förvirrande att det finns två olika namn för samma klinik. Men det är fortfarande världens bästa ställe för dina tänder! Alltifrån bokning av tider och planering av kostnad samt hjälp för personer med extrem rädsla för tandläkare är det bästa jag upplevt Jag har gjort ungefär 40 besök, och alltifrån enklare lagningar till implantat... Det enda jag saknar är att mitt barn inte kan besöka er än...
Jag har inga ord att beskriva vilken bra servis profecionalidad och bemötande fins I den har kliniken, idag har jag träffat väldens bästa läkaren Roy Orahin och SSK. Tack för allt hjälpen
Trevligt bemötande från både receptionist samt tandläkare. De ser över kostnadsförslag som passar en, min tid har även varit väldigt begränsad där jag behövt avboka samt boka om och det var inte heller några problem att ta med sonen dit då de även har en liten hörna med leksaker för barn. Tack för all hjälp!
Ger 2 stjärnor för vänligheten, men känner mig blåst att det försöker lura folk på det viset. Jätte tråkigt att det inte kan vara ärliga, för då hade jag gått tillbaka. Fick ett kostnadsförslag efter att besökt dom för en gratis undersökning. I kostnadsförslag ska de laga 4 gamla fyllningar pga sekundär karies och ytligare 1 rotfyllning. När jag besöker min ordinarie tandläkare, så tar han röntgen bilder och säger att jag inte alls behöver laga dessa 4tänder han kan inte se någon karies, samt att rotfyllning behöver ej göras på den största tanden. Åtgärderna jag fick från min tandläkare var endast en tand som behöver åtgärdas.
Otrolig nöjd med Tandläkaren! Trevligt personal, fantastisk servis och finnt bemötande. Mycket uppskattat och kan varmt rekommendera.
Trevlig reception och bra bemötande från personal. Tandläkaren gör sitt bästa för att nå resultat. Mycket nöjd.
Rasistiskt och väldigt begränsade i sitt tankesätt. Misstänker att de tvättar pengar där. Väldigt suspekta
professionellt
Översatt av Google Jag rekommenderar alla att gå dit. Så smarta läkare, generösa. De är änglar. Jag älskar dem så mycket. Det jobbar så bra. Original I fully recommend all to go there. So smart doctors, generous. They are Angels. I love them so much. There work is so good.
Comment on this business

Directions to Rågsved Tandklinik with public transportation


Rågsved 60 meters
143
172
195
744
Rågsved 70 meters
19
Rågsved T-bana 70 meters
Hardemogatan 130 meters
744
Bjursätragatan 160 meters

to add Rågsved Tandklinik map to your website;