facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Råsunda Express AB

Råsunda Express AB
"Varför ska du välja Råsunda Express ?Vi vet att en nöjd kund är den bästa formen av reklam och vi investerar mycket resurser i det.Vårt uppdrag är att kontinuerligt sträva efter att överträffa våra kunders förväntningar i värde och hög tillfredsställelse.Det är vi RÅSUNDA EXPRESS ALLT INOM FLYTT, STÄD & MAGASINERING"
Address: Persikogatan 22, 165 63 Hässelby, Stockholms Län, Sweden
Phone: +468307799
City: Hässelby
Zip Code: 165 63


Opening Hours

Monday: 09:00 - 17:00
Tuesday: 09:00 - 17:00
Wednesday: 09:00 - 17:00
Thursday: 09:00 - 17:00
Friday: 09:00 - 17:00


related searches: Råsunda Express omdöme
Similar places near
Letstransport.se Letstransport.se 234 meter Fantastiskt arbete och service. Ringde in lite akut när jag hade sjuk personal, Lets ...
Totalrent Stockholm Totalrent Stockholm 712 meter Mycket nöjd med arbetet som Svealand städ service utför! Städningen utfördes snabbt, ...
Reviews
Damerna på kontoret var trevliga och hjälpsamma med bokning. Flyttkillarna var färre än utlovat och en av dom hade lite väl bråttom så repor uppstod i onödan på golv och dörr. Om alla varit hörsamma under flyttmomentet internt och gentemot kund, bl.a. möbleringsplan hade medelbetyget varit högre.
Min flytt gick bra och de tre flyttkillarna kämpade verkligen på i den 30-gradiga värmen, tre trappor upp utan hiss. Det hade kanske kunnat vara effektivare med lite mindre snack, men det spelar ingen roll med fast pris. Mycket trevligt bemötande i telefonen och fix med att hämta och lämna lånade flyttkartonger. Tyvärr fick jag sent besked om att tiden för flytten skulle ändras klockslag och att mitt piano inte kunde flyttas. Det hade varit bra att få veta tidigare.
Vår flytt gick snabbt och smidigt. Starka och trevliga "flyttgubbar"
Fantastiskt TREVLIG och SNABB service! Och felfri flyttstädning ovanpå det till riktigt konkurrenskraftiga priser. Jag skulle inte överväga en annan firma efter denna upplevelsen. Och då är jag i ärlighetens ord en relativt krävande kund. Superbt!
Att kunna få ett fast pris för flytt och även kunna boka ned&upp-montering av större möbler och hjälp med packning samt flyttstäd är så befriande när en flytt i sig är stressigt, Råsunda Express utförde arbetet med fantastiskt resultat! Kan varmt rekommendera deras tjänster. Supertrevligt bemötande!
Comment on this business

to add Råsunda Express AB map to your website;