facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Rättviks glass Strängnäs

Address: Strängnäs
City: Strängnäs


Similar places near
Slagsta Glass Strängnäs Hamn Slagsta Glass Strängnäs Hamn 272 meter Stort utbud, supergott och lättillgängligt! Rekommenderas verkligen!
Reviews
I min alldeles ödmjuka åsikt så är detta det bästa glass stället i Sverige. Bästa utbud till bästa pris, och såklart bäst smak
Bästa glassen i Sverige med riktigt goda och överensstämmande smaker på glassen överlag. Känns genuint.
Helt underbar och god glass. Stora kulor får man också. Nästan som en hel maträtt. Bra info tavla utanför som talar om dagens smaker medan man väntar på sin tur. Alert och trevlig personal
Stora skopor, knattekulorna räckte även för en vuxen person. Många glassmaker med bra smak. Inte jättebra sittplatser, men det finns en park i närheten man kan sätta sig på. Gott!!!
Här åt jag precis jättegod glass till ett bra pris! Trevlig personal som frågade om jag ville ha stora eller lagom stora glasskulor. Plus att det finns många smaker att välja bland, framförallt sorbéer. Minus att det inte direkt fanns några udda och nyskapande smaker. Hit kommer jag hur som helst definitivt tillbaka!
Brett sortiment av glass med unika smaker. Tiramisuglassen är fantastisk om man gillar tiramisu. De har även många sorbeter. Man kan välja stora kulor som kostar lite extra. Lokalen är ganska omysig att sitta i men det finns platser utanför och över gatan finns en park som alternativ. Lokalen har ingen toalett.
Chai latte smaken var god .inte så förtjust i after eight och hasselnöt. Enorma kulor, varför inte en liten storlek också att välja på? Trist lokal. Överkomligt pris.
Trevlig o Glad betjäning. Lagom kula i våffla. Rimligt pris för utsökt God glass. Återkommer gärna!
God glass och lång kö pga restriktionerna med ett sällskap i taget inne i butiken.
Supergod glass! Många sorter att välja på. Stort plus att man kunde välja storlek på kulorna
Comment on this business

to add Rättviks glass Strängnäs map to your website;