facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Rättviks golfklubb

Rättviks golfklubb
"Banan, Dalarnas äldsta är en uppskattad skogs - och parkbana, som vid första anblick kan verka enkel och kort, men låt er inte luras för den är både knepig och utmanande. Att hålens par ständigt växlar gör banan varierande och intressant.Från tee har du för det mesta flera alternativ, spela safe eller chansa. De nya greenerna är stora och kan ge "intressanta" puttar."
Address: Hedslundsvägen 15, 795 32 Rättvik
Phone: 0248-510 30
City: Rättvik
Zip Code: 795 32


Similar places near
Rättvik Arena Rättvik Arena 548 meter Jättefin arena.
Rättvik Arena Rättvik Arena 648 meter Var där för första gången 28 maj-23 på "Siljan öl och dryckesmässa". Mycket...
Rättvik Arena Rättvik Arena 648 meter Var där för första gången 28 maj-23 på "Siljan öl och dryckesmässa". Mycket...
IK Jarl Rättvik IK Jarl Rättvik 827 meter Flera och fina MTB leder.
Life N Joy Gym och hälsa Rättvik Life N Joy Gym och hälsa Rättvik 1 km Bästa gymmet. Mycket trevlig personal och många olika pass. Finns något för alla.
Bleckogårdens golfbana Bleckogårdens golfbana 4 km Mkt trevlig personal, skön atmosfär. Banan är rolig och omväxlande, mkt ondulerade oc...
Reviews
Mkt trevlig personal, skön atmosfär. Banan är rolig och omväxlande, mkt ondulerade och utmanande greener. Tidigt på säsongen så lite dåligt med gräs på fairway och greener. Alla greener är dock jämna och fina. Rekommenderas.
Skön skogsbana, ej kuperad. Sly och högt gräs längs banan har rensats rejält. Restaurang med buffé. Plats för husbil/-vagn. Golfshop.
Årets första runda på Rättviks GK blev en hit! Våriga greener och is på dammarna efter nattkylan! Trevligt sällskap och trevliga bekanta människor! Fick dessutom tag i kaffe i restaurangen!
Dåliga fairways och greener. Inte värt pengarna.
Fin plats i Dalarna
En populär golfbana som har det mesta man kan önska sig av en golfbana. Ska tilläggas att jag inte spelar golf själv men har pratat med många golfspelare som alla är väldigt nöjda!
Det är ett kanon fint ställe där man kan spela och även bo i husen också jättefina in vändigt perfekt
Fin golfbana med tallar. Mycket nära centrum och travbanan. Det finns restaurang för lunch på området. Hit kommer man gärna igen när man gillar golf.
Grym golfbana och fina träningsmöjligheter
Mycket fin park o skogsbana, synd på greenerna som inte fått tillräckligt med gräs ännu.
Comment on this business

to add Rättviks golfklubb map to your website;