facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Rättviksbacken

Rättviksbacken

About

Skidbacke Skiduthyrning Skidskola Sommarrodel Camping Ställplats Cafe restaurang Paintball Segway Event

Address: Slalomvägen 36, 79535 Rättvik
Phone: 0768101106
City: Rättvik
Zip Code: 79535



related searches:
Similar places near
Skidshopen i Rättviksbacken Skidshopen i Rättviksbacken 0 meter Försäljning av ny och beg skidutrustning. Inbyte av beg. Byte till större pjäxa 200kr...
Fyrklöverns Stugby, Rättvik Fyrklöverns Stugby, Rättvik 350 meter Har hyrt stuga här i drygt 20 år vilket är ett mycket bra betyg. Välordnat område och...
TÅGSTALLARNA VANDRARHEM i Rättvik vid Siljan TÅGSTALLARNA VANDRARHEM i Rättvik vid Siljan... 2 km Det var inte öppet men såg trevligt ut
Ik Jarl Ik Jarl 33 km Mängder av leder för gång, löp och cykel! Bra skyltat! Glöm inte myggmedel under somm...
Reviews
Vi vuxna och barnen hade jätte kul. En riktigt kul aktivitet som passar den "mellanstora" familjen våra barn 6,7,10 Hade super kul! Eventuellt att de kunde vara lite fler paketpris som inte enbart spar på 50kr på tio åk. Och en bildskärm med film-info som går i loop för att förklara hela åket så att inte varje besökare stod i biljettkön med tusen frågor vilket ökade kö-tiden samt skulle även korta ned informationstiden efteråt där dem gick igenom allt o visade på en liten dataskärm en informations video. MEN jätte gullig personal som var serviceinriktad o banan i sig talar för sig själv. En hel härlig upplevelse som vi inte fick nog av.
Dyrt som tusan med rodel, halvbra uppstyrt, kö via qr kod, idag funka inte kort, så cash eller swisch, tråkigt när man stått 20min i kö. Rodelturen tar typ 1min. Tar onödigt lång tid att köpa biljetter.
Hur kul som helst med rodel! Man tar en kölapp och får sen hålla lite koll när det blev sin tur. Vi fick vänta kanske 20 minuterlördag vilket jag ändå tycker var helt ok. Köpte biljetterna, gick upp och tog var sin rodel och sen var det bara att åka. Bra att de inte släpper på för många samtidigt för när vi väl kom till banan så var det i princip ingen kö där utan bara att åka. Väldigt rolig aktivitet, lätt att åka
Ungarna tyckte det var hur kul som helst. De vill tillbaka igen. Lika kul för oss vuxna. Personalen var fantastisk 7/8. Vi ankom 20min innan stängning så försäljaren rekommenderade 10åk och sa att de håller öppet tills vi hunnit åka klart. Detta löfte höll de verkligen. Personalen vid banan hjälpte till och löste även vårt missöde när vi konstatera att vi på något sätt bara hade 9 biljetter och barnen inte skulle kunna få åka 3 gånger var. Stort tack till er för förståelsen och bemötandet.
Två snabba åk med barnen, men 50 kr per åk ggr 2 som är över på 30 min är ett högt pris. Råkade ta en barnkälke, men personalen sa inget om detta nör jag kopplades på, väl uppe fick jag reda på detta, tur de hade en vuxenkälke där uppe!
I rättviksbacken finns en roligt rodelbana att prova. Passar stora som små. 60kr/åk. Den befintliga liften drar upp rodeln som man sitter baklänges i på vägen upp. Kan vara lite läskigt just i början men sen blir det bara kul. Härlig utsikt över Siljan från toppen. Rodelbanan ner går fort om man släpper på bromsen och lutar sig framåt. Resan ner tar runt 90 sekunder.
Sommar rodel är ett måste om man besöker Rättvik. Väldigt roligt.
En rolig sommaraktivitet. Här kan barn och vuxna ha det hur kul som helst. Att bara vara uppe vid liftsystemet en sommar och blicka ut över Rättvik och Siljan är värt besöket. Sedan att åka sommarrodel är som grädde på moset. Det finns priser från 60 kr per åk och billigare. Priset beror på antalet biljetter man köper. Fler desto billigare.
Rodeln är helt fantastiskt för både vuxna och barn, sen stort plus för det finns dubbelrodeln så man kan åka med sina barn. Vintertid är det en helt perfekt anläggning för alla som bor nära och vill slippa köerna på dem större anläggningarna. Utsikten är ju helt underbar året om .
Mycket roligt att köra rodel. Färden upp ger en trevlig stund att titta ut över Siljan och Rättvik.
Comment on this business

to add Rättviksbacken map to your website;