facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Råå Wärdshus

Address: Kajgatan 1 , Helsingborg 252 70, M, SE
Phone: +46 42 26 22 50
City: Helsingborg
Zip Code: 252 70



related searches: Råå Wärdshus meny, Råå Wärdshus lunchmeny, Trivas på råå
Reviews
Mysig miljö nära havet och hamnen. Strömming till lunchen passade perfekt och med ett varierat salladsbord. Trevlig och effektiv personal. Helt okej pris för en lunch.Mat: 4/5
Mycket trevligt bemötande av såväl husse, matte och vovve - som till och med fick en korg att ligga i vid bordet! Bra service över huvud taget och god mat med bra förslag på passande vin. Fina varma färger i den annorlunda inredningen. Härlig utsikt! Jag åt en väldigt god Kräft Skagen och min man intog en Räkmacka.
Begravnings lunch med otroligt fint vällagad mat, speciellt alla såser var unika... Segla hit i norra mynningen av Råå, båtplatser 50m från krogen.Mat: 5/5
Fint ställe med god mat men lite ”anonymt” bemötande av personal. Van vid mer personligt bemötande på restaurang av denna klass, helt okej priser.
Nyöppnade kajgatan 1 gjorde superintryck! Gamla Råå wärdshus har fått ett riktigt lyft med nya ägare! Supergod mat och fina vyer ut mot havet. Perfekt lokal för att ha en AW eller bröllop för lite större grupperingar. Lösningsorienterad personal och väldigt trevligt bemötande! Rekommenderar starkt ett besök här!
Åt havets wallenbergare. Den var riktigt god.
Väldigt fin restaurang med trevlig interiör. Jättebra servering av personal, tydliga, trevliga och ödmjuka. Maten på julbordet var dessvärre ingen höjdare. Det får godkänt men att servera falukorv istället för prinskorv, köttbullar av väldigt låg kvalité var väldigt förvirrande på ett svenskt julbord. Tappar främst på att där inte fanns några som helst vegetariska alternativ till julbordet. 1/3 av bordet fick sitta och kolla på när alla andra åt. Vegetariska alternativ: Inga vegetariska alternativ vid julbordet.
Besöket var förvisso i begravningssammanhang men det var väldigt bra. God mat, bra service Mat: 4/5
Jättetrevligt ställe med superfint läge! Vi åt räksmörgås resp friterad spätta - mums! Och det bästa av allt - hunden var välkommen in!
Mycket trevligt och personligt ställe i hamnen med bra mat. Uteserveringen med utsikt över hamnen , mycket trevligt.
Comment on this business

to add Råå Wärdshus map to your website;