facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for racketspecialisten.se

racketspecialisten.se

About

Sveriges största racketbutik!

Story

Racketspecialisten.se vill kunna erbjuda dig som utövar tennis, badminton, squash eller bordtennis ett stort utbud av marknadens ledande varumärken till mycket konkurrenskraftiga priser. Vår ambition är också att erbjuda ett enkelt sätt för dig att handla så att du kan ägna din tid åt att utöva din racketsport.
För att nå ut till hela landet har vi valt att sälja våra produkter över Internet vilket ger oss möjligheter att erbjuda priser som ligger betydligt lägre än de nivåer som rekommenderas av våra leverantörer.
Vi som jobbar på racketspecialisten.se har tillsammans många års erfarenhet av utövande liksom försäljning av produkter inom racketsport. En del av oss är aktiva som motionärer och andra har en lång tävlingsbakgrund. Oavsett ambitionsnivå är den stora gemensamma nämnaren vår passion för utövandet.

Som alternativ till internetbutiken har vi även en butik i Solna. Där är kunder som föredrar att handla i butik varmt välkommna. Priserna är detsamma som på hemsidan. På plats finns vår kunniga personal som finns där för att hjälpa till samt svara på frågor.
Butiken används också som vårt utlämningsställe där kunder som valt att handla på hemsidan men hämta ut produkterna själva kan komma förbi.

Butik/utlämningsställe
Uppfartsvägen 10
169 38 Solna

Butikens öppettider är:


Måndag - torsdag: 09.30 - 18.00
Fredag: 08.30 - 16.00
Lördag-Söndag: Stängt

Varmt välkommna!

Med vänliga hälsningar
Racketspecialisten

Address: Uppfartsvägen 10, 169 38 Solna
Phone: 08 628 95 00
City: Solna
Zip Code: 169 38


Similar places near
innebandy24.se innebandy24.se 5 meter Bra butik med kunnig personal.
Sportfack Sportfack 990 meter Sportfack är sportbranschens tidning.
Stockholms Fotbollförbund Stockholms Fotbollförbund 1 km Bra bemötande
Leklandia Leklandia 1 km Koppla av från vardagen en stund och kom in till oss och släpp lös din inre busis! Et...
Stockholms Läns Ridsportförbund Stockholms Läns Ridsportförbund 1 km Kansli och kontakt Växel: 08- 627 40 00 E- post: [email protected] Hemsida: ...
F.M.J Shooting Range F.M.J Shooting Range 2 km Rekommenderar! Informativt, bra stämning. Ordning och reda. Frugan avstod att skjuta ...
GolfStar Go GolfStar Go 2 km Helt ny lagtävling, vinn bland annat ett årsmedlemskap 2020 i GolfStar! GolfStar Go ...
FairWay Golf Ulriksdal FairWay Golf Ulriksdal 2 km Bra priser men bemötande och kundservice riktigt dåligt.
T/S Constantia T/S Constantia 2 km Skolfartyget Constantia, byggt 1908, välkomnar alla mellan 0 och 100 att följa med oc...
Stockholm International Swimming Club Stockholm International Swimming Club 2 km Stockholm International Swimming Club offers swimming lessons to beginners in English
Point 65 Kayaks Sweden Point 65 Kayaks Sweden 3 km Vi testade SUP för första gången, gick hyfsat smidigt med webb bokningen och sms-kod ...
Point 65 Kayak Center Stockholm/Pampas Point 65 Kayak Center Stockholm/Pampas 3 km Sjysst kajakställe med stor, privat brygga. Bra priser. Saknar skåp där man kan låsa ...
Cykelbolaget Cykelbolaget 3 km Bra bemötande och kompetens! Bättre än så hittar man inte!
Vattenhuset Vattenhuset 3 km Otroligt smutsigt. Trångt. Dåligt bemötande när man varit i kontakt med vattenhuset o...
More Activities More Activities 4 km Bra tur & riktigt trevliga
Jonstorps kyrka Jonstorps kyrka 470 km Jonstorps kyrka är en kyrkobyggnad i Jonstorp i Lunds stift. Den är församlingskyrka ...
Reviews
De har bra basutbud för racketentusiaster begränsat med badmintongrejer, bra priser, generöst öppet köp, och grym och kunnig service i butik som uppenbarligen själva kan racketsport. Kommer fortsätta återvända hit!
Ska man köpa nåt inom racketsport så är det här, köper all min utrustning till padel här. Utbudet är bra och även priserna. Personalen är väldigt kunnig och trevlig.
Kollade på hemsidan så fanns det sjukt mycket varor i butiken, kommer dit så fanns inte ens en fjärde del av det som påstod. Trött personal som såg trött ut på livet. Butiken hade ytterst lite badminton grejer. Beställt flera saker online från Racketspecialisten, det har funkat utan problem. men butiken däremot va katastrof. Kan nästan lika gärna lägga ner butiken.
Bra butik med konkurrenskraftiga priser. Mycket trevlig personal som själva spelar racketsporter på hög nivå. Råden jag fick kändes genuina och trovärdiga och inget överdrivet säljsnack.
1. Halvtrött säljare i butiken med dålig kunskap om sortimentet. 2. Ännu tröttare kundtjänstmedarbetare i telefonen. 3. Man kan tyvärr inte lita på att en vara finns i butiken även om det står på webben att den finns. Hade höga förväntningar på Racketspecialisten så känner mig besviken.
Beställde ett Bullpadel Vertex 03 ctrl 21 och fick hem ett Vertex 3 21, dvs fel modell. Påtalade detta och dom lovade att direkt skicka rätt rack. Hämtade ut nästa paket och fick då ett Vertex 2 ctrl 20. Fel modell igen!! Vid ny kontakt, en ursäkt, ingen kompensation!!! RacketSPECIALISTEN, knappast va!!! EDIT!!! EDIT!!! Efter recensionen hörde dom av sig igen och har trots allt som hänt försökt lösa problemet på bästa sätt. Man kan tycka att det inte skall krävas ett dåligt betyg för det men ändå mycket bättre än att inte åtgärda alls.
Beställt flertal gånger härifrån. Har alltid gått bra på alla sätt. Sista gången krånglade det med att båda sakerna inte kunde komma samtidigt, vilket jag trodde. Men då bjöd dom på expressleverans på båda paketen för att kompensera problemet. Väldigt nöjd!
Beställde ett padel racket. Bilderna va missvisande på hemsidan, ser ut som materialet inuti hålen va svarta men i verkligheten vita. Testade ta kort ifrån alla vinklar och man såg det vita hålen så RS har förmodligen gjort om bilderna så det ska se svart ut väldigt tråkigt! Kundservice tycke det inte va nå konstigt att bilderna på deras hemsida visa svart men i verkligheten är det vitt.
Beställde ett pingisbord till vår förening 20/11 och vi har idag 2/1 fortfarande inte fått ett icke fraktskadat pingisbord levererat. Ert fraktbolag DHL, har lyckats skada två bord. Ett är levererat med stora hål i emballaget och repor efter gaffeltruck och ett bord stoppades redan på terminalen eftersom det var så pass skadat. 18/12 skulle det enligt löfte via mail skickas ett tredje bord omgående. Fortfarande ingen leverans och jag får inget svar på mina frågor via mail. Så dåligt!!!
Beställde en väska men de blev fel så de bjusade på en 300kr dyrare väska! Där snackar vi kundservice!!
Comment on this business

Directions to racketspecialisten.se with public transportation


Uppfartsvägen 40 meters
156
515
595
Förrådsgatan 50 meters
Hasselstigen 100 meters
Näckrosparken 140 meters
952
Råstavägen 170 meters

to add racketspecialisten.se map to your website;