facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Ramoa Adventure Village

Ramoa Adventure Village

About

Ramoa - Ramkvilla Outdoor Activity runs an Adventure Village.
Activities - Café - Lodging - kayaks - bikes
For full information please see www.ramoa.se

Story

Ramoa is an activity company with an Adventure Village in Ramkvilla. Ramkvilla is situated in the middle of Småland in south Sweden.
We arrange lodging in our Giant Tipi and in our Cottages. Activities for families, groups. We also run a Cafe, Foot ball golf, rental of Kayaks, boats and bikes. Follow us also on Twitter at @ramoaoutdoor or at Instagram with the name Ramoaoutdoor.



"Naturupplevelser mitt i Småland. Bo i ett naturnära boende, vandra i skogen, paddla kanot eller kajak i småländsk insjö och låt naturen komma nära. Teambuilding och gruppaktiviteter. Vildmarksspa, vedeldad badtunna och bastu. Café och grillkvällar. Varmt välkommen till vildmarken i Södra Sverige. Öppet efter bokning"
Address: Ramkvilla Torp 16, 57474 Ramkvilla, Jönköpings Län, Sweden
Phone: +46705758220
City: Ramkvilla
Zip Code: 57474


Similar places near
Lisas Lisas 7 km Nice place - gott kaffe
Reviews
Helt underbar dag med aktiviteter som 5 kamp och laserskjutning på älg och speedshooting med pistol. Supertrevlig personal som var duktiga på att förklara på både svenska och engelska.Tjänst: 5/5
Tog en fika här. Väldigt litet utbud. Underbar miljö och Fantastisk utsikt över sjön Trevlig ägare.
Vi åkte dit för och fika, men det hade han slutat med, men ändå fixade han kaffe o så köpte vi varsin glass till det, dom tog emot endast grupper numera . Men en fin service ä då tycker jag.
Otroligt fint ställe! Jordnära värd. Kajakhaket var en otrolig upplevelse som alla bör testa på. Allt var vackert, smidigt och vi kände oss super välkomna. Tack så mycket!Rum: 5/5
Så himla underbart ställe! Fantastiska, annorlunda boenden, bra faciliteter, härliga omgivningar å superb service Kan verkligen rekommendera flotellet med tillhörande kajaktur, bad och solnedgång!
Trevligt ställe,dito ägare,fint läge med sjöutsikt,vi var ett gäng gubbar som luftade våra klenoder, gamla mopeder och motorcyklar på Motorhistoriska dagen,då allt gammalt ska rulla oavsett antalet hjul.
Platsen är fantastisk, personalen enormt serviceinriktade och går den extra milen för att se till att alla får det de söker och behöver. Mycket saker att göra och vill man inte göra något alls så kan man bara njuta av den fantastiska utsikten och naturen! Vi kommer tillbaka många gånger!
Vi var där i okt och det var lite svalt och blåsigt men de gjorde allt för att vi skulle få en bra upplevelse. De var jättesnälla. Det var jättevacker natur och jättebra plats för avslappning. Vi fick fin och god mat och fika där. Jag rekommenderar det och dem om du vill ha en trevlig tid för din själ och kropp. MelinaRum: 4/5
Fantastiskt ställe! Vi övernattade en natt på ön - allt flöt på jättebra och det bar ett otroligt charmigt ställe! Inget negativt.Rum: 5/5
Comment on this business

to add Ramoa Adventure Village map to your website;