facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Ramsvik Stugby & Camping

Ramsvik Stugby & Camping

Story

Längst ut i havsbandet, en mil norr om Smögen på Västkusten, ligger lilla mysiga Ramsvik Stugby & Camping. Omgivet av hav, sandstrand och solvarma klippor är Ramsvik det allra bästa stället att njuta av det vackra bohuslän. Stugorna är byggda i bohuslänsk stil och många har havsutsikt. Välkomna!

Address: Ramsvik Stugby & Camping, 45692 Hunnebostrand
Phone: +4652350303
City: Hunnebostrand
Zip Code: 45692


Similar places near
Hunnebostrands Camping Hunnebostrands Camping 3 km Enkelt, rent och trevligt. Och självklart väldigt mysigt. Nära till allt!Hotellets hö...
Önna gård rumsuthyrning och camping Önna gård rumsuthyrning och camping 6 km Lugn och trevlig camping. Rena toaletter och dusch. Finns även hårtork vilket kändes...
Reviews
Härligt läge med balkong ut mot havet. Ok köksinredning. Sängar och planlösning fungerar inte bra om man är äldre och/eller har en nedsatt fysisk förmåga. Trångt för oss två som är överviktiga trots att stugan var lämpad för 6 personer Mat och dryck: Maten var toppen, frukosten ok. Vi saknade den stora frukostbuffén ni hade 2018.
Har varit på Ramsvik ett par gånger tidigare och då upplevt fina stugor som känts välskötta. För att vara säker på att få en stuga bokade jag tidigt denna gången. Tyvärr så kändes stuga nr 259 inte som de tidigare gångerna. Mycket av inredningen började se trasigt och tillfälligt reparerat. Löst bord, skåpsluckor och lådorna var uppsvällda av fukt. Golvmattan hade många skador som smuts hade samlats i. Så denna gången blir det ett lågt betyg för boendet, men platsen och personalen är toppen.
Fyfan det var den värsta pyttipannan jag någonsin ätit i hela mitt liv. Jag känner mig grovt kränkt. Det borde klassas som ett brott mot mänskliga rättigheter så vedervärdig den var. Jag hade hellre bott i en skyttegrav på västfronten i 6 månader än att behöva äta att denna pyttipanna igen. Jag skulle hellre blivit torterad av dr Menkele än att ens behöva tänka på denna groteska maträtt igen. Usch och fy!!
Hade bokat plats för husbil med el. Blev tilldelad en plats med bredd 3.9 m i anslutning till tillfartsväg. Bilen är 2.4 m bred. Fanns ingen möjlighet att placera ett bord o två stolar utan att hamna på vägen. Närmaste elstolpe 25 m. Desutom kostade platsen 500:- per natt. Urdåligt.
Väldigt fint, bra service får man. Ägaren Torbjörn är väldigt trevlig och lyssnar på gäster som har synpunkter. Tack till all personal och speciellt tack till Torbjörn!
Små stugor som ska kunna härbärgera flera personer. Blir trångt. Campingen ligger härligt vid havet. Finns del att göra dör såsom beachvolleyboll, liten lekplats och stora möjligheter till vandring.Rum: 3/5
Fantastisk plats, fina vandringsstråk, helt ok restaurang. Västkusten så som man vill uppleva landskapet.Plats: 5/5
Helt okej liten strand. Liten butik finns och stugor att hyra samt husvagn camping
Åkte in och besökte platsen endast och den var magisk. Plockade snäckor och njöt av tillvaron.Plats: 5/5
Var där på sensommaren 2022, det var kanske lite litet och fanns vissa saker att önska men trevlig personal och riktigt fint fiske uppvägde verkligen allt som kan ha varit minsta negativt. Rekommenderas stark och jag kommer återkomma
Comment on this business

to add Ramsvik Stugby & Camping map to your website;