facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Randebū Sushi Bar

Randebū Sushi Bar

About

Välkommen till Sundsvalls senaste tillskott i sushiväg, Randebū Sushi Bar!

Esplanaden 12-14
852 32 SUNDSVALL

Telefon: +4660 15 41 00



"Välkomna till Randebū Sushi Bar i hjärtat av Sundsvalls centrum.Randebū Sushi är en mycket omtyckt japansk restaurang där det serveras spännande varma och kalla Japanska rätter.Vi håller oss nära till Sushins grundkoncept med att det ska vara så fräscht som möjligt och sushins hantverk sker alltid först vid beställning.Välkomna in för att avnjuta äkta japanska smaker i vår restaurang eller för take-away.Du har väl inte missat vår hemsida där du kan beställa vår goda mat jätteenkelt för avhämtning eller fri utkörning. Läsk ingår i priset. Välkommen att prova sidan eller välkommen att avnjuta maten här hos oss i vår jättefina restaurang belägen i centrala Sundsvall på Esplanaden 14."
Address: Esplanaden 12-14, 852 32 Sundsvall
Phone: 060154100
City: Sundsvall
Zip Code: 852 32


Opening Hours

Monday: 11:00 - 22:00
Tuesday: 11:00 - 22:00
Wednesday: 11:00 - 22:00
Thursday: 11:00 - 22:00
Friday: 00:00 - 04:00


related searches: Randebū sushi bar menu, Randebū sushi bar price
Similar places near
Sky Sushi Bar Sundsvall. Sky Sushi Bar Sundsvall. 9 meter Rekommenderar att aldrig handla här. Då dom inte kan svenska, och blir alltid fel i b...
Sushi Corner Sushi Corner 358 meter Tog nästan två timmar innan maten kom beställde genom foodora och fick ytterst lite m...
Reviews
- Fick vänta en timme totalt på att få mat från att vi kom dit och då var vi 3 dom enda gästerna där. Fick inte beställa förrän efter 25 min. - Soppan var klar efter 20 min och smakade absolut ingenting alls, likaså räkchipsen. - Tyckte själva restaurangen inte var den fräschaste. Klibbiga bord, tomma sojaflaskor och kändes bara allmänt smutsigt typ. Vet inte om vi tajmade in helt fel dag att äta där. Maten smakade okej men det var absolut inget wow. Finns ställen jag föredrar framför.
Beställde via appen och när vi kom dit så hade de missat att vi beställde, så hela vår lunchrast gick åt till att vänta på det. Köpte tre rätter och "medelmåttigt" var det bästa vi hade att säga om det. Till det priset och väntetiden på 55 minuter så förväntade vi oss åtminstone att det skulle smaka bra.
Skulle få hämta maten efter 30 minuter, fick hämta den efter en och en halv timme??! Inte ok. Dessutom var det fel i våra beställningar så de slängde ner några extra, trötta laxbitar som ser ut att ha kommit från andra änden av kroppen ner i en egen låda som därmed slungades runt o blev helt mosiga.. Nejtack, aldrig igen!
Detta sushiställe är verkligen det bästa man kan tänka sig. Uppläggningen är perfekt, både för tillfällen om man äter där men även för take away. Köttet är superfräscht och dom komponerar sina sushis med garnish för att lyfta smaker vilket också genererar den där lilla extra känslan av exclusive sushi.
Serverar fantastiskt fräscha och fint upplagda bitar sushi. Trevlig personal och bra service Ett ställe att återkomma till!
Nyss varit där och handlat Har inget att klaga på Jag upplevde maten som god med bra smaker Lite överraskad med majonnäs på men mitt tycke så smakade det bra Vi återkommer
Godaste sushin jag ätit av alla resturanger jag besökt Stockholm, Malmö och Sundsvall. Ett varmt välkomnande av personal och mycket god service.
Alltid lika bra service och alltid lika god mat! Garanterat stans bästa sushiställe. Rekommenderar starkt oavsett om man bara vill ha en lätt lunch, god middag eller ett najs fyllekäk.
Supergod sushi å bästa misosoppan vi testat i hela sverige reser landet runt Väldigt trevlig personal som alltid säger hej å möter en med ett leende när man kommer in genom dörren. Okomplicerat vid beställning och får även tips på olika sushirätter som personalen själva rekommenderar. FANTASTISKT helt enkelt Maten görs på beställning och tar ca 15 minuter när det är några andra i restaurangen vilket är fullt normalt. Blev bjuden på misosoppa när vi väntade på maten, supertrevligt! Hit kommer vi igen! / LVStravel.swe
Väldigt ren och ljus lokal, trevlig personal och dom gjorde 15 bitar fantastiskt god vegansk sushi fast att det inte stod på menyn. Rekommenderar starkt för veganer på besök i Sundsvall!
Comment on this business

Directions to Randebū Sushi Bar with public transportation


Sundsvall Trädgårdsgatan 20 meters
2
3
4
Köpmangatan/Esplanaden 30 meters
141
142
191
2
Sundsvall Tullgatan 160 meters
141
142
191
3
4
Sundsvall Stenstan 180 meters
1
120
133
141
172
2
201
28
3
30
331
4
5
611
84
85
Sundsvall busstation Navet 220 meters
29

to add Randebū Sushi Bar map to your website;