facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Ransäters Hembygdsgård

"Ransäters Hembygdsgård ligger i hjärtat av Värmland, vackert belägen vid Klarälvens strand., cirka 5 mil ifrån Karlstad.Hembygdsgården ägs och drivs av hembygdsföreningen och ligger i Munkfors Kommun.Genom åren har hembygdsgården byggts ut till en av Sveriges största."
Address: 684 93 Munkfors
City: Munkfors
Zip Code: 684 93


Reviews
Ransäters hembyggdförening arrangerade för 26 året i rad en Antikmarknad 9 och 10 augusti. Över 300 säljare var på plats. Rekommenderar att besöka denna marknad. Här kan du göra många fina fynd. Hembyggdsgården är ett perfekt ställe för denna typ av marknad. Det arrangeras flera event under året. Stugorna är mysiga.
Bra personal särskilt en tjej som jobbade där när vi var där fick hjälp med alt.
Härlig plats för Linedance Event, fina stugor
Ransäter stämman är en trevlig tillställning här. Det finns bra camping i närheten vid vattnet.Tidpunkt för besökHelgVäntetidIngen väntetidBokning rekommenderasJa
Kanon ställe för hundutställning. Bra organiserat, fin camping. Bara
Väldigt fin plats precis vid Klarälven. Pga lågsäsong iom corona var vi helt ensamma och det var fantastiskt. Fin campingplats, fräscha toaletter. De vi träffade där var supertrevliga och väldigt hjälpsamma. Ett väldigt minnesvärt besök
Jättefint ställe att ha hundutställning på
Mysigt för de som gillar dragspel och gammeldans dygnet runt.
Vi tänkte utnyttja deras camping,men hittade ingen information annat än hur man betalar.Ingenstans var inom området man ska stå,ingen svarar på de tel.nr som är avslagna,ingen har heller svarat på mail.
Vacker plats och trevligt folk.
Comment on this business

to add Ransäters Hembygdsgård map to your website;