facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Rapsodine

Rapsodine

About

Svensktillverkade ekologiska hud- och kroppsvårdsprodukter. Baserade på rapsolja. Inga onödiga tillsatser.

Story

Kort om Rapsodine

Rapsodines produkter framställs av TH Meyer AB på ett miljövänligt sätt och med omtanke om både djur och natur.
TH Meyer AB har en specifik miljöpolicy genom hela sin tillverkningsprocess för att påverkan av miljön ska bli så liten och skonsam som möjligt.

Rapsodine – Naturlig skönhet på naturens villkor

Rapsodines produkter är baserade på svensk ekologisk rapsolja som effektivt mjukgör, återfuktar och vitaliserar din hud.
Det är härligt att få känna sig frisk och fräsch till kropp och sinne och en del av det innebär att vårda sin hud och sitt hår. Att få koppla av i ett ångande varmt bad eller dusch och sedan få en stund i ro att smörja in sig i en friskt doftande bodylotion är en lisa för själen och något vi önskar alla och envar att få njuta ofta.
Men vi människor är en ju del av kretsloppet och om vi vill fortsätta att vara det måste vi också vårda vår natur. Vi på Rapsodine intresserar oss för människan och naturen i samklang och vår strävan är att skapa hudvårdsprodukter som bevarar den naturliga balansen hos både människan och naturen. Därför väljer vi att använda vegetabiliska och så långt det är möjligt även ekologiska råvaror. Våra oljor är alltid kallpressade vilket innebär att de lätt tas upp av huden och även tillför näringsämnen i form av vitaminer, mineraler och hälsosamma fettsyror. Vi använder heller inte fler ingredienser än nödvändigt för att uppnå önskad funktion hos produkten.
I Rapsodines sortiment hittar Du hud- och kroppsvårdsprodukter för hela familjen, allt från ett rikt bassortiment till produkter för riktig lyx i vardagen.


Vår filosofi

För oss är det högt prioriterat att bidra till ett hållbart samhälle och därmed ska vi ta hänsyn till miljön såväl som kvalitén genom hela vår verksamhet.
Vår ambition är att ta ansvar för kommande generationer genom att aktivt arbeta för att minska företagets negativa inverkan på miljön.
Rapsodine AB är ett småskaligt familjeföretag i Mariestad och hela vårt sortiment tillverkas också där i egen fabrik.
Detta ger oss korta beslutsvägar och full insyn i hela vår produktionslinje.
Samtliga råvaror köps i Sverige och den ekologiska kallpressade rapsolja vi använder kommer uteslutande från en och samma gård, och är KRAV-odlad.
Vi har valt att inte ha extra förpackningsmaterial i form av kartonger till våra produkter och alla våra förpackningar är av återvinningsbart material.
Huvuddelen av våra förpackningar tillverkas inom en radie av 30 mil från Mariestad.
Alla våra produkter är dryga vilket bidrar till att de räcker länge och på så vis minskar belastningen på miljön.

Kvalitets- och miljöpolicy

Vi ska utforma våra produkter så att vi minimerar vår totala miljöpåverkan vid produktion, användning och avyttring genom att kontinuerligt utvärdera miljöaspekter.

Vi ska uppfylla legala krav, ta hänsyn till miljöaspekter vid transporter, energianvändning samt vid hantering av kemiska produkter och avfall.

Vi utvärderar vår verksamhet regelbundet för att snabbt kunna upptäcka och åtgärda brister samt hela tiden utveckla oss och göra förbättringar.
Verksamheten ska präglas av ett förebyggande kvalitets- och miljöarbete.

Vi ska utbilda och engagera våra medarbetare i kvalitets- och miljöfrågor.

Vi ställer samma krav på våra leverantörer som på oss själva.

Vi ska säkerställa att vi förstår våra kunders behov och våra åtaganden.

Mission

Vår vision är att skapa hud- och kroppsvårdsprodukter som är snälla mot såväl människa som miljö. Vi baserar våra produkter på svensk, ekologisk rapsolja som med sitt höga innehåll av bra fettsyror, vitamin E samt växtsteroler bidrar till att bevara hudbarriärens naturliga fuktbalans.

Products

Ekologiska och svensktillverkade hud- och kroppsvårdsprodukter baserade på KRAV-odlad rapsolja.

Miljövänliga städprodukter för såväl hem som offentlig miljö.

Green Washing Ball - Den ekologiska tvättbollen med keramikkulor. Kompletterar och minskar din tvättmedelsanvändning. Bästa sättet att tvätta miljövänligt.

Address: Industrigatan 7, 542 35 Mariestad
Phone: 0046 (0)501 399154
es.enidospar@tsnajtdnuk
City: Mariestad
Zip Code: 542 35



related searches: Rapsodine mariestad age, Rapsodine Duscholja
Similar places near
Andrum Massage & Hälsa Andrum Massage & Hälsa 471 meter Sara är duktig massör och har tillgång till olika behandlingsmetoder.
Lisas skönhet Lisas skönhet 814 meter Skönhetssalong i Skaraborg �
Sandras Naglar Mariestad Sandras Naglar Mariestad 1 km Mitt namn är Sandra och jag gör Nagelbehandlingar så som förlängning förstärkning ell...
Hundhalsbandet UF Hundhalsbandet UF 1 km HundhalsbandetUF, vi är 5 tjejer från vadsbogymnasiet som tycker väldigt mycket om hu...
Trained by Marita Trained by Marita 1 km Otränad? Vältränad? Vem du än är på din träningsresa får du här ta del av min träning...
Make yourself unforgettable Make yourself unforgettable 1 km Hudvård & Smink. Njut av nya produkter som hjälper dig att må bra och se lyxig ut. 1...
Triton hår & skönhet Triton hår & skönhet 2 km Bästa frisörena Är aldrig missnöjd. Mysigt inredd salong
Irenés salong i Mariestad Irenés salong i Mariestad 2 km Jätte duktig frisör & trevlig jag bokar alltid ny tid till nästa klippning
The Beauty Corner The Beauty Corner 2 km Under utbildning hos Ciliér (lashforlash) inom fransförlängning. Singel, Black Diamon...
Mindful Stress Reduction Mindful Stress Reduction 8 km The Very Best In Mindful Stress Reduction by Ulla Sarja
Reviews
Underbara produkter för huden och doftar så härligt...
Bra service trevlig personal
Bra produkter och priser
Fina produkter
Naturprodukter Schampo mm
Comment on this business

to add Rapsodine map to your website;