facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Rasks Såg & Motor AB

Rasks Såg & Motor AB

Story

Rasks Såg & Motor är en Husqvarna Skog & Trädgårds Butik med varierat sortiment, allt från klockbatterier till stora grönytemaskiner! Har även en mycket kompetent verkstad där vi hjälper dig som kund med reparationer och service på gräs & skogsvårdprodukter!

Address: Dalgatan 10, 523 37 Ulricehamn
Phone: 032116363
City: Ulricehamn
Zip Code: 523 37



related searches:
Similar places near
PVM Bil AB PVM Bil AB 728 meter Snabb, okomplicerad reparation av vår bil. Rättvisa priser. Gärna igen
MEP Products, MEP Products, "bara för dig, vet du" 4 km MEP - bäst när det gäller! Alltid grym service av bästa gubbarna!
Reviews
Dyra jämfört mot maskinklippet som oxå har egen butik
Hos Rasks hittar man kvalitetsprodukter från ledande leverantörer för skog & trädgård. Produkter av bästa kvalitet för både proffs och fritidsanvändare. Bland deras märken finns Husqvarna, Honda, Klippo, Suzuki, CFMOTO, Kärcher, STIHL & Gardena. Välrenommerade varumärken som man kan lita på. De erbjuder allt från gräsklippare, motorsågar, skogsröjsågar och trimmers till Husqvarnas Automower®, fyrhjulingar och mer därtill.
Blev väldikt besviken i dag lämnade in en Husqvarna motorsåg jag har fällt träd i 35 år det var en skruv som var borta till hand taget för värmen det tar ca max 5 minuter att fixa till det pris 433 kronor för arbetet jag ansåg att det var fel att ta så mycket betalt för 5 minuters arbete Efter lång diskussion ändrades priset Jag var inte var välkommen tillbaka jag betalade 213kr DET VAR INTE TAL OM NÅGON UNDERSÖKNING AVGIFT LARS NYSTRÖM
Fick bra hjälp tyvärr hadde de inte delen hemma jag behövde ,men det löste problemet provisoriskt åt mig
Bra kvalitet på det de säljer och toppen service
Dyra! Jämförde deras priser på Pricerunner och även om man tar med service o annat på en robotgräsklippare så är dom mycket dyra.
Rasks är en skatt i Ulricehamn. Bra personal och bra sortiment. De har bara bra saker, så det blir inte billigt. Men det håller.
Det de inte har i maskinväg eller tillbehör eller skogs-kringutrustning behöver inte du heller.
Mycket fin service får man här.
Jätte bra service och så kan man vinterförvaring automowern
Comment on this business

to add Rasks Såg & Motor AB map to your website;