facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Rasta - Food Court Tanum

Rasta - Food Court Tanum

About

Rasta Food Court Tanum erbjuder:
Asiatisk buffé
Svensk husmanskost
Tex Mex buffé
& Café.
Välkomna!

Address: Brehogsvägen 5, 457 32 Tanumshede, Sweden
Phone: +46 (0) 525-724705
City: Tanumshede
Zip Code: 457 32



related searches: Rasta food court tanum tanumshede menu
Similar places near
Rasta Rasta 267 meter Underbar go strömming o mos lingon PERSONALEN SÅ TREVLIGA.....Mat: 5/5
Idas Hembageri Idas Hembageri 1 km Fantastisk goda kärlekmums och kaffe/Te! Rekommenderas starkt om man är i Tanums cent...
Hotell Tanums Gestgifveri Hotell Tanums Gestgifveri 1 km Charmigt hotell med klassisk känsla. Jag bodde i ett nyrenoverat rum som var jättefin...
Tanums Gestgifveri Tanums Gestgifveri 1 km Mysigt och charmigt ställe. Perfekt för lugn o ro. Dessutom god mat och bra service....
Tanumshede Gestgifveri Tanumshede Gestgifveri 1 km Mysigt och charmigt ställe. Perfekt för lugn o ro. Dessutom god mat och bra service....
Restaurang 19 mjölkeröds golfklubb Restaurang 19 mjölkeröds golfklubb 7 km Alltid bra på mjölkeröd. Dock är greenerna dåliga för närvarande.
Reviews
Har stannat till här under årens lopp, och ätit eran goda buffé. Med många rätter att välja på, och med en välsorterad salladsbuffé. Såg fram emot detta idag, men tyvärr inget av detta fanns kvar! Fick äta vanlig Rastamat, som väl var okej.
God å bra mat trevligt bemötande .Jag käkade mos å Stroganoff det var mycket gott, maten är alltid god.
Det finns en del rätter att välja bland. Vi hade Burgare och kyckling med pommes. Det var ok med, smakade inte väldigt mycket men vi ville bara äta något. Tyvärr något dyrt för kvalitén på maten. Fanns också en salladsbuffé och var ok. Parkering: Finns massa parkering precis utanför.
Maten var bra men köttfärslimpan var något stabi i min smak!
Välskött anläggning med div. racketsporter. Förutom 3 inomhusbanor för tennis hardcourt och 3 utomhus konstgräs kan man spela badminton och bordtennis. Öppet till 07:00 - 22:00 de flesta dagarna.
Jag tog rast här och fick en riktigt fin matbit på vägen, alltid ett nöje
En rasta med direkt anslutning till en bensinstation. Städat och rent. Åt en Caesarsallad och min kollega en pytt i panna. Båda var nöjda Bra läge men utsikten var ju trist vilket man får räkna med på vägkrogar.
Lugnt och skönt när jag var där, men misstänker att det kan bli rätt så stökigt när det är många gäster. Inte mycket grönt till maten ingick. Ordinär vägkrogsmat, men gott.
Maten var bra. Men en utav personalen var väldigt otrevlig emot min dotter, när hon frågade om hon kunde få en pappmugg till sitt te. Då personalen snäste till och drog korgen med pappmuggarna ur händerna på min dotter, när hon skulle ta en mugg. Jag tycker inte att man kan bete sig så när man jobbar inom ett serviceyrken som detta!
Va ska man säga egentligen? Visst, det är en vägkrog o förväntningarna är som dom är men maten smakar halvfabrikat vilket det såklart är annars skulle folk få vänta timmar. Tycker dock att Rasta blivit sämre o sämre med åren. Plus för att ni finns på så många ställen och det är rent o fräscht men kom igen med maten nu tack.
Comment on this business

Directions to Rasta - Food Court Tanum with public transportation


Norra Vinbäck 100 meters
882
Tanumshede Rasta 130 meters
Tanum Shoppingcenter 160 meters
871
875
878
882
Vy Bus4You
Vy Express
Tanum Rasta 180 meters
613

to add Rasta - Food Court Tanum map to your website;