facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Rasta Götene

Address: Lundängsvägen 1 , Götene 533 91, O, SE
Phone: +46 511 34 01 09
City: Götene
Zip Code: 533 91



related searches: Rasta Sweden, Rasta meny, Hotel rasta, Dagens rasta värnamo
Similar places near
Köttex Mat Köttex Mat 474 meter Tillmötesgående och har gjort veganska lunchalternativ till mig när jag frågat efter ...
Eventfood Götene Eventfood Götene 474 meter
Götene Bowlinghall Götene Bowlinghall 2 km Trevlig Bowling hall och underbar personal som hjälpte till när det krånglade.
Götene Gatukök & Restaurang Götene Gatukök & Restaurang 2 km Mycket vällagad och god mat, vi åt Stekt Gös med smörslungad potatis samt Fläsksnize...
Fazer Food Services Fazer Food Services 2 km Vällagad mat och salladsbord i toppklass Parkering: Parkering utanför. Ett antal fö...
Arena Bowl i Götene Arena Bowl i Götene 3 km Trevlig Bowling hall och underbar personal som hjälpte till när det krånglade.
Reviews
Helt okej lunch, trevlig personal. Blev mätt. Inte så bra att ha lock över salladen vid salladsbuffén då folk verkar lämna tänger under locken och inte på. Förstår att man vill bevara salladen fräsch, men hade varit bättre utan lock.
Helt okej stopp för lite fika och toalettbesök. Finns okej mat också.
Sååå dåliga uppetider och maten har blivit sämre. Bättre att bara ha kvar Preem och öppet till iaf 00.00. Inte lätt om man jobbar till 22.00 och hinna svänga in för att mätta magen innan sängen längre. Så besviken.
Mitt sällskap serverades härsket mos som låg i en sörja på tallriken, pressgurka som hade konstig bismak och brunsåsen skinn glänste extra fint. Själv beställde jag en vegetarisk schnitzel som stektes så fint bredvid bacon på stekbordet. Då jag inte är vegetarian så gjorde det inte mig något, så jag påpekade bara det. Men inte det heller var någon höjdare, det gick att äta. Åk fort förbi detta ställe!! Enda skräckupplevelse denna helg och då var vi ändå på Liseberg Halloween dagen innan.
Sämsta och äckligaste maten jag någonsin ätit. Jag är själv kock, men detta var under all kritik. Dålig hantering, smutsigt. Maten har nog stått flera timmar och härsknat. ÄT INTE HÄR. Hela sällskapet fick slänga sin mat och köpa en korv i macken bredvid ist.
Vedervärdigt kaffe. Helt odrickbart… Bad de göra om det men även då var det det vidrigaste jag druckit. I en islatte är det tre huvudingredienser, espresso, mjölk och sirap om man önskar. Och då är det inte 5 pumpar sirap och något kaffekoncentat utan det ska vara en eller två pumpar sirap och en färskmald espressoshot… Ställde utanför på sopkärlet efter bara en klunk… Fyfan
Lite överraskad över dom låga omdömmena de gånger jag varit där har det varit helt ok. Normal husmanskost till normala priser. Jag menar det kommer inte att vara fine dining på rasta i Götene. Men det är mat som mätar för stunden vilket jag varit ute efter de gånger jag stannst på vägen till Göteborg.
Tack för ett fint besök. Väldigt god mat, trevlig personal och dessutom ett härligt krypin för natten! Rekommenderar starkt detta Rasta! Parkering: Stor rymlig parkering, med fina möjligheter för alla sorters fordon och passagerare att kunna parkera
Kaffet och damsugaren smakade som det skulle. Men priser som det var ett fik på stan, hade nog förväntat mig mer med tanke på priset.
Får alltid byta något med maten som antingen är bränd eller smakar skämd. Är samma på alla restauranger i denna kjedja. Fick mos som smakade härsket och bränd panering på köttet.
Comment on this business

to add Rasta Götene map to your website;