facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Rasta

Rasta

About

Vid E4:an precis vid avfarten i Mantorp ligger vårt Rasta Mantorp. Rasta Mantorp ligger precis vid vägkanten och det är lätt att komma dit och därifrån.

Story

Vid E4:an precis vid avfarten till trav- och motorsportsbanan i Mantorp ligger vårt nya Rasta Mantorp. Anläggningen är ljust inredd, fräsch och nyrenoverad. Rasta Mantorp ligger precis vid vägkanten och det är lätt att komma dit och därifrån.

Nu erbjuder vi en härlig Tex Mex-buffé. Ät så mycket du vill för 89 kr! Serveras dagligen.
Vi erbjuder:
Restaurang för 150 gäster inom- och utomhus
Husmanskost, grillat, sallader och à la carte
Kaffe och fräscha bakverk
Frukostbuffé
Statoil servicestation med butik, bensin och diesel
Goda parkeringsmöjligheter
Telia Homerun - gratis trådlöst Internet.

Address: Uljebergsvägen 2, 590 17 Mantorp
Phone: 014220400
es.atsar@ofni
City: Mantorp
Zip Code: 590 17


Opening Hours

Monday: 08:00 - 21:00
Tuesday: 08:00 - 21:00
Wednesday: 08:00 - 21:00
Thursday: 08:00 - 21:00
Friday: 08:00 - 21:00
Saturday: 08:00 - 21:00
Sunday: 08:00 - 21:00


related searches: Rasta mantorp restaurant, Rasta mantorp menu, Rasta mantorp review, Rasta mantorp dagens, Rasta Värnamo, Rasta Sweden
Reviews
Rasta brukar alltid vara ett bra alternativ om man inte vill äta hamburgare. Men denna lunch fick minus av oss på alla sätt. Stenhårda kanter på en torr kyckling. Förhoppningsvis en engångsförtelse. Vi stannar ej här igen.
Första gången jag var här o åt frukost o sedan kom vi tillbaka o åt kycklingfile och ärtsoppa. God mat, trevlig personal och toan va ren. De va lite kallt men de är en stor lokal och elen är dyr för många. Kycklingen va fin och saftig! Toppen mat verkligen. Fick vänta max 10 min på att få maten trots att de va va 15 personer i lokalen!
Hej klagar inte på personalen men Rasta har tydligen ändrat Rödvinssås - Receptet till Stor snitzler den nya såsen smakar ingenting antar att den nya såsen var billigare synd den gamla såsen var att maträtten var min favorit Stort bu till dom som ändrat detta!
Det var tredje gången vi var här, tänkte ge stället en chans men nu blev det sista gången. Andra Rasta restauranger har haft god och snabb service. Här har vi fått vänta och maten har både varit kall och smaklös. Tråkigt.
Var där i början på augusti i somras med scout gruppen, hade varit på jamboree. Vi åkte buss i 4 timmar, och sedan stanna på den här rasta. Maten var relativt god, fanns got om bord och toaletten var ordentligt städat för att vara på rasta.
Uselt! Har varit där ett flertal gånger med idrottslag. Ibland har inte maten räckt, det tar lång tid att få maten och de lyckas med att förvandla den enklaste rätt till något oigenkännligt!
Jag kom tidigt till lunch tog en helgmeny fläskkarre. Den var helt oätlig inte ens grillbestick skulle bita på skivorna. Jag åt potatis och sås . När jag skulle gå kommenterade jag till personalen att skulle ha behövt stå i ugnen några timmar till. Svar från personalen VAR DEN INTE KLAR ??? Jag sade att den fick gå i återvinning och lämnade fläskkarren på brickan . Ingen reaktion från personalen. Kommer inte att besöka Rasta Mantorp igen. Parkering: Bra parkering.
Trevlig restaurang med bla husmanskost. Jag beställde en Cecarsallad som var mycket god. Kan varmt rekommenderas. Gott om plats mellan borden i dessa Coronatider.
En enkel rasta, hade tyvärr inte mycket till riktig frukost.Mat: 3/5
Beställde 2 barnportioner köttbullar och mos och 2st 50cl mineralvatten på flaska, att ta med. Över 200kr, Whaaat!?!? Fick vi kanske betala för vuxenportioner eller kostade de 3st vattenflaskorna över 100kr???? Jisses.
Comment on this business

to add Rasta map to your website;