facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Rasta

Rasta

About

Rasta Tönnebro ligger bredvid E4:an vid ett naturskönt område strax söder om Söderhamn. Här finns Värdshus,Burger King, OkQ8, badplats & eget bageri.�

Story

Rasta Tönnebro ligger bredvid E4:an vid ett naturskönt område strax söder om Söderhamn. Anläggningen är belägen vid den vackra sjön Varvs-noran där man även kan bada sommartid. Här finns restaurang, hamburgeri, bageri och butik.

Vi har bra parkeringsmöjligheter och öppet dygnet runt.
Vi erbjuder:
Stor restaurang med goda maträtter, smörgåsar och kaffebröd
Uteservering med veranda och två bryggor med plats för ca 130 sittande gäster vid vattnet.
Eget bageri, med jäsugn och bakugn. Sockerbullar, wienerbröd, sockerkaka, godbitar och tårtor tillverkas från grunden av vår konditor.
Hamburgeri med Frasses Hamburgare och 72 sittplatser.
Festmatsal som används till bussbokningar, festbokningar, etc
Välsorterad servicebutik med fast food och Rasta Café
Goda parkeringsmöjligheter
Bussmeny för större grupper som förbokar sitt besök: Bussmeny för Tönnebr

Address: E4, 82 622 Söderhamn
Phone: 027034000
City: Söderhamn
Zip Code: 82 622


Reviews
Ett obligatoriskt stopp på E4:an norr om Gävle. Mins att bussarna stannade här när man skulle på sportlovsläger i fjällen på 80-talet. Bra hemlagad fika. Maten har jag inte testat men det är populärt. Fin miljö med utsikt mot sjön.
Fantastiskt mat Riktigt bra utbud med fika Godis o glass finns Egen Espresso house maskin finns Gott om wc Bra med parkering
Jag beställde veckans vegetariska där potatisgratängen var alldeles för stark och pepprig så jag gick och sa till kassören. Dom frågade vad jag ville ha för mat istället, inget ifrågasättande eller sura miner! Så jag fick en helt ny tallrik, stor portion med grönsaker och potatis, samt fick även ta en bakelse/godbit som kompensation. Mycket bra service! Plus är också att man inte behöver vänta på maten så länge, typ 5min. Minus: visst kan jag hålla med om att det känns som en bingohall med utrop av beställning i högtalare.
Idag besökte vi Tönnebro både på fm kaffe o macka och åt mat sen em. Bruna bönor fläsk var ok, Fläskfilé var inte topp, bea såsen hade nog kocken tappat saltkaret i, oätlig bea idag. Ingen ursäkt eller komp från personal vid påpekande, nej idag skulle vi åkt förbi......
Det bästa med det här stället är att det är alldeles intill E4 och är lätt att nå med avfarten direkt dit. Det finns en restaurang och en bensinmack på en stor och till synes gemensam parkering. Matbeställningen går ganska snabbt och smidigt. Man får en nummerlapp och sedan sätter sig. Maten är klar för hämtning vid disken när numret ropas upp. Det finns en trevlig uteplats där man kan sitta och äta med en vyn över en sjö. Maten är helt o.k. men jag rekommenderar att man beställer från grillen istället för dagens rätt för att maten blir fräschare och godare än maten som har stått länge på värme. Parkering: Det finns gott om gratis parkering.
Väldigt mkt folk så maten tog ca 30 min för en dagens. Mkt sittplatser både ute o inne, fin uteplats vid vattnet.
Toppen ställe för ett stopp efter en lång körning, här finns allt som behövs, bränsle, restaurang, gott om platser ute för egen fika eller bara rasta benen en stund.
Ok vägkrog, lite stojigt i lokalen och att det stängt av visa gångar vilket gjorde att alla behöver gå igenom matkön för att hämta ut sin beställning när den var klar.Mat: 4/5
Stannat här ofta de senaste 10 åren. Har alltid varit nöjd med både menyn, smak på maten och den snabba hanteringen. Tyvärr har det försämrats avsevärt och endast snabb hantering kvarstår. Menyn känns ”tråkig”, smaken - ok inte mer. Pommes frites är jättetjocka och känns mer som potatismos! Nej detta var sista gången!
Både jag och mamma fick väldigt vällagad mat. Mamma tog rödspätta och jag fläskfilé. Allt var välkryddat och välsmakande. Maten var nästan i kvalitet med finrestaurang och jag har varit på många sådana i mitt liv. Bra pris.
Comment on this business

to add Rasta map to your website;