facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Rastplats Bölesjön

Address: E4, 860 35 Timrå
City: Timrå
Zip Code: 860 35


Reviews
För att vara en simplare rastplats längst vägen så är den ganska fint. Det finns flera picknickbord, toalett, ställe att tömma husbilstoaletten och vatten. Det finns även en liten kulle med ett par träd för att skydda dig från vägen. Det är däremot lite svårt att komma till andra sidan av vägen, så vidare jag kunde så. Sen själva toaletten är ganska ren för att vara en rastplats toalett.
Det är en mycket underbar plats med toaletter och en sjö vid sidan där du kan sitta på kanten av den vackra sjön och njuta av din tid på ett underbart och lugnt sätt
Hyfsat ren och fräsch. Bra plats för en kort bensträckare.
Som en vanlig rast plats varken bättre eller sämre Men riktigt tråkigt att brevlådorna där det ska finnas informations broschyrer har folk stoppat ner skräp. Lite synd om man vill ha information om området.
Tyvärr för mycket snö för att sitta ute vid borden men toaletten varm, ren och fräsch. Men det går också bra att sitta i bilen.
En av få rastplatser för större fordon efter E4 mellan Hudiksvall och Härnösand. Möjlighet till toatömnning!
Fin placering och bra rastplats.
Fint ställe att stanna på vid långkörare bra och rena toaletter.
Mycket bra rastplats helt klart värt att stanna här!
Fin rastplats, rena & fräscha toaletter, bord och bänkar där man kan sitta och fika. Bra plats för en paus, och få sträcka på rygg & ben
Comment on this business

Reviews, get directions and contact details Rastplats Bölesjön.

Timrå local business

opening hours, reviews, map, satellite view. Rastplats Bölesjön address, phone, state, city, zip code. On this page you can find companies similar to Rastplats Bölesjön. On this website you can share your comments and experiences about Rastplats Bölesjön with other people.

to add Rastplats Bölesjön map to your website;