facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Rastplats Sillekrog

Address: Västerljung
City: Västerljung



related searches: Rastplats sillekrog västerljung age, Rastplats sillekrog västerljung map
Similar places near
OKQ8 OKQ8 97 meter Finns godis och saker till bilen, men det bästa är den hjälpsamma personalen!
OKQ8 OKQ8 122 meter Finns godis och saker till bilen, men det bästa är den hjälpsamma personalen!
OKQ8 OKQ8 131 meter Finns godis och saker till bilen, men det bästa är den hjälpsamma personalen!
OKQ8 OKQ8 132 meter Finns godis och saker till bilen, men det bästa är den hjälpsamma personalen!
Reviews
Helt ok rastplats, men inget speciellt på södra sidan. Vi funderade på hur den blev länets bästa rastplats 2021. Kanske var det den mysiga gungan? Sidan söderut har en mack, en Daisys, helt ok parkering varav några i halvskugga, och flera picknickbord med tak. Ingen fristående toalett, men det borde finnas inne på Daisys.
Så många många gånger jag har åkt förbi Daisys I Sillekrog men nu har jag äntligen stannat där och ätit. Helt klart värt ett stop lite svårt bara att välja VAD Men det blev storsäljaren Kebabtallrik många Kebabtallrikar genom åren har jag ätit men tror nog denna var bäst hittills om det beror på såsen eller köttet vet jag inte. Trevlig atmosfär, temat lite som Sista natten med gänget och även musiken. Tyckte först priset 115:- var lite högt för en Kebabtallrik men på grund av smaken så var det helt okej. Trevligt bemötande rent och snyggt gott kaffe med nymalda bönor. Så jag säger bara välkommen till Salles Daisys i Sillekrog.
Rastplatsen på norra sidan av motorvägen är helt ok. Gott om papperskorgar. Det finns också lie sittplatser för man kan avnjuta egen matsäck. Jag blev glatt överraskad över att finna ett litet kapell i skogskanten. Det ligger i anslutning till en av Sörmlandsledens etapper. Kapellet är ganska nybyggt, det invigdes 1999. Det är byggt av gammalt återvunnet trä Utanför finns också en så kallad domarring. Det är en plats för andlig vila och avkoppling
Enda stället som jag varit på som har en vägkyrka o de har ökat antalet bord som man kan fika vid. Nice ställe
Bra fart på laddaren och bra hamburgare på Daisys, kan rekommenderas!
Den bästa hamburgare med pommes jag ätit på länge. Pommesen var så frasigt friterad. Rent och fräscht.
Trafikverket! Under semestermånaden - när folk reser som mest, vore det då inte bra att lägga in någon extra tömning av soporna, i motsats till att själv ta semester och strunta i allt...? Äckligt!
En vanlig, mycket stort, rastställe. Mycket smidigt för lastbilar. Finns mat och det mesta annat som hör till en riktigt stor s.k. rastplats.
Var här och laddade bilen, bra utbud vid laddatationen eller om man ser det som de satte laddstationen vid ett bra utbud. Det är ju givetvis inte det allra bästa, men om man utgår från att det är utefter E4an anser jag att det är nog så bra!
Området runt "macken" och restaurangen är nedskräpad, smutsig, krossat glas och är inte välkomnande. Uppe vid bänkarna/borden är det ok! Jag förstår inte att restaurangen inte är mer mån om det intryck man får utanför. Har dom samma avsaknad av renlighet inne på restaurangen och i köket . Även bensinstationen bör göra en koll av omgivningen
Comment on this business

to add Rastplats Sillekrog map to your website;