facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Rastplats Viggen

Address: Grästorp
City: Grästorp



related searches: Rastplats viggen review, Rastplats viggen login
Reviews
Annorlunda och fin rastplats där inga lastbilar får stå.
En bra rastplats där man får uppleva flygplanet Saab 37 Viggen i full skala och realitet, något man tyckte var alldeles magiskt när man var liten. Lekplats för de riktigt små finnes. Stanna och vila en stund, ta en frukt eller kaffe eller macka eller en tupplur och passa på att använda toaletten som brukar vara riktigt fräsch, såpass till den grad att den förtjänar ett pris! På städschemat brukar folk i skrift berömma allmäna hemtrevnaden. Goda vibbar! Samtidigt finns här bra information om närområdet att hitta.
Trevlig rastplats som alltid är städad och Fresh. Finns även en liten lekplats och lite bord att fika vid.
En intressant plats att ta sig en paus i bilåkande.
Utmärk och välskött Rastplats lagom mellan Lidköping och Trollhättan man kommer tätt in på den uppställde Viggen, imponerande ingenjörskonst Svendus Panorama
En Big Big eloge för den som sköter toaletterna på detta stället det var så mysigt prydda, rena och jätte fräscha.
Toaletten är SÅ välskött. Har aldrig sett en vägtoalett i detta skick någonstans. Fräsch, REN, pyntad med en liten bukett och fina saker. Fantastiskt!!
Fantastiskt fin rastplats! Inte nog med att det finns ett riktigt Viggen-plan att titta på - toaletterna är prydligare än i ett privat hem!
Mycket vacker rastplats, och välskötta fasciliteter. Inte många offentliga toaletter sköts så väl, och detta trots att många både har snus, fimpar och pinnar i sitt urin. Visst är sådana åkommor märkliga!
Härlig, fin och fräsch rastplats, men det skulle inte skada att bygga några fler sittplatser med bord. Cool att sitta och fika med Viggen!
Comment on this business

to add Rastplats Viggen map to your website;