facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Ratt och Roder

Address: Lundin Oskar väg 15, 785 60 Djurås
City: Djurås
Zip Code: 785 60


Reviews
Bra ställplats med älven utanför fönstret, nu var det inte jättebra väder men vi kunde sitta ute en stund med en kaffekopp Promenadmöjligheter: Det finns vägar att promenera på, om man har hund.
En fin camping med möjlighet att stå på el och bada i älven. Tyvärr fans bara en toalett tillgänglig och där låg oxå dusch och bastu super bra nja man vill ju inte gå på toa när andra i bastun kan se dej eller komma ut när du duschar behövs mera toaletter speciellt om man tältar och har flera mindre barn som behöver hjälp med toabesök saknar också en behållare för tömning av portan. Nu hade vi tur och tog kontakt med en man inne i Djurås som har hand om ställplatser vid flygfältet och vi Fick hans tillåtelse att tömma portan där vilket var väldigt snällt av honom. Men en lugn och fin camping i övrigt finns många utflyktsmål i närheten.
Så vackert läge!
Läget och stugorna låg jätte bra. Det var lätt att få sin nyckel i nyckelskåpet vid ingången på rätt stuga. Barnen såg fram emot att ro båt och kanot, men dom va fulla med vatten. Så dem fick vi tömma först . Det fanns en Bod med flytvästar, bollar, fiskespön och krocket till barnen. Bra grillplats med tak. Vi kommer besöka Ratt och Rodder igen .
Hade min smekmånad här med min fru.Det är inte dumt att ha Dalälven rinnade utan för altanen när man vaknar och tar sitt morgonkaffe eller att ta ett dopp från bryggan på sommaren eller en uppvärmd badtunna på hösten eller en bastu på vintern, fantastisk ställe med jätte seriös personal som finns där om de behövs. Kan inte säga mer än att jag besökt många ställen i Sverige men detta stället är verkligen nåt speciellt. Hsr säkert hyrt stuga här 10 grr på 3 år. Prova
Riktigt mysigt ställe precis vid vattnet. Stugorna har det som behövs i form av toalett, dusch och ett litet kök. Bastun i en separat stuga var ett trevligt inslag till kvällen, och perfekt tillflykt efter ett friskt oktober dopp i älven! Vi lär komma tillbaka!
Smidigt och enkelt Fick koden till stugan via mejl och kunde enkelt hämta ut nyckeln med den. Stugan var rätt rymlig med fem bäddar, kyl och frys och spis. Rätt fint område med närhet till vattnet, men vädret var inte med oss, så vi provade aldrig badstranden eller bryggan. Tyst och lugnt och skönt att man kan komma och gå som man vill.
En liten men lagom stor och trevlig ställplats, med ett bra servicehus. Sommartid måste detta vara ett litet paradis. Möjlighet till bad, cykling, fiske m.m. Här fanns även stugor att hyra. Kan varmt rekommenderas.
Varit här många gånger, underbart ställe om man söker lugnetRum: 5/5
Trevlig personal och fin plats. Återkommer när vi är I trakten
Comment on this business

to add Ratt och Roder map to your website;