facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for RC Chocolat

Address: Stockholm Arlanda Airport SkyBridge , Stockholm-Arlanda 190 45, AB, SE
Phone: +46 8 594 803 85
City: Stockholm-Arlanda
Zip Code: 190 45


Opening Hours

Monday: 07:00-19:00
Tuesday: 07:00-19:00
Wednesday: 07:00-19:00
Thursday: 07:00-19:00
Friday: 07:00-19:00
Saturday: 11:00-15:00
Sunday: 11:00-17:00


related searches: Rc chocolat stockholm arlanda reviews, Rc chocolat stockholm arlanda menu, RC Chocolat Arlanda, RC chocolat Regeringsgatan, Stockholm Arlanda directory, Arlanda Airport, McDonald's Stockholm Airport, Taste of Scandinavia Arlanda
Similar places near
OAK OAK 80 meter
Caffè Ritazza Caffè Ritazza 102 meter
Espresso House Espresso House 103 meter
Johan & Nyström Johan & Nyström 144 meter
Joe & The Juice Joe & The Juice 248 meter
Segafredo Segafredo 255 meter
Lavazza Lavazza 374 meter
Johan & Nyström Johan & Nyström 641 meter
Joe & The Juice Joe & The Juice 659 meter
Reviews
Jag och frun imponerades redan i kön på över Hannas? tempo helt ensam på caféet på Arlanda enda öppna caféet i rushen innan 5 Har besökt caféer med 3 i personalen under samma belastning som jobbar långsammare, helt sjukt noggrann och rutinerad!
Så goda croissanter förut, men nu verkar de inte ha varit i närheten av något smör. Vad har hänt? Kostar ändå 52kr
Beställde en overnight oats utan att tänka mig för, efter jag kom till bordet och innan jag öppnade burken kom jag på att jag borde fråga om det finns hasselnöter i det. En av tjejerna sa att hon inte visste men kunde kolla, sen kom hon tillbaka och sa att det bara var cashewnötter. Jag går tillbaka och öppnar burken och ser direkt två hasselnötter, petar ut dem och går tillbaka till samma tjej och påpekar att det finns visst hasselnötter med det svarar hon "ja", som om det vore en självklarhet. Hon frågade mig inte om jag ville ha något annat utan hänvisade att jag skulle köpa en ny. Efter vi kom tillbaka en gång senare och frågade varför hon gav oss fel information så erbjöd den andra tjejen att vi tar något annat av dem burkar som var liknande den jag först tog. Vi hade planerat att fika vidare där efter frukosten men pga. bemötandet och det som nyss hände kände vi oss inte säkra att köpa något mer. RC Chocolat är något jag har sett i fram emot varje gång jag reser på Arlanda eller genom Sigtuna men efter denna upplevelse tror jag inte det kommer vara på min lista så som förut. Nöt-allergier, samt vilken allergi som helst är viktig, att ge fel information över vad som är i kan bara leda till något negativt. Som tur är jag inte dödligt allergisk och jag vet hur hasselnötter ser ut men jag kan bara tänka mig hur dåligt det kunde gå för andra. Jag hoppas att detta kan vara en lärdom för dem som redan jobbar där och för som ska göra det i framtiden. Om du känner att det är någon information som du kanske inte kan förmedla, ge kunden ingrediens listan eller fråga kunden så ni faktiskt vet problemet.
Blivit så dåligt! En stjärna för de ger ett falskt intryck av attochdet ska vara kvalité. Caféet liknar numera ett bake-offs Till caféet i Sigtuna kommer smörgåsarna färdiga från Arlanda, det går alltså inte att göra en smörgås på cafet. Brödet är inte tillräckligt gräddat. Handskalade räkor är i själva verket urvattnade räkor i saltlake från en plasthink. Vilken försämring!
Trevlig personal och väldigt hög kvalitet på allt fika. Mycket veganskt!
Översatt av Google Baserat på min erfarenhet av mat på språng är detta förmodligen det bästa jag har varit på hittills. Av någon anledning kan jag inte ladda upp bilder med den här recensionen men tro mig urvalet av mat sallader, wraps, bakverk, kakor etc. var fantastiskt och matdisken var mycket snyggt arrangerad och allt såg aptitretande ut. Jag hade en klassisk pizzawrap den här gången jag hade exakt samma förra året när jag åkte genom Arlanda och det var det bästa av allt jag hade tidigare. Jag skulle vilja komplettera interiören specifikt och matcha återvunna koppar och fat, ett sällsynt matställe går till den grad av varumärkesdesign och jag älskade det! Original Based on my experience on food on the go, this is probably the best I've been to so far. For some reason, I am not able to upload photos with this review but believe me the selection of food salads, wraps, pastries, cakes etc. was amazing and the food counter was very neatly arranged and everything looked mouthwatering. I had a classic pizza wrap this time I had exactly the same last year while transiting through Arlanda and it was the best of all I had before. I would like to specifically complement the interior and matching recycled cups and dishes, a rare food outlet goes to that extent of brand design and I loved it!
Översatt av Google Finaste caféet på Arlanda! Croissanten var fantastisk. Tyvärr var matcha latten inte bra. Men inredningen och bakverken ställer till det! Personalen var också riktigt snäll. Original The nicest café in Arlanda! The croissant was great. Unfortunately the matcha latte was not good. But the interior and the pastries makes up for it! The staff was also really kind.
Översatt av Google Först var maten bra. Men WOW-faktorn var när jag insåg att jag lämnade min plånbok där, mejlade dem och de svarade direkt och sa att den hittades. Joakim ordnade för att plånboken skulle komma tillbaka till mig, det är förstklassig kundservice. Jag vet var jag kommer att få min efterrätt ifrån varje gång jag kommer till Stockholm. Original First the food was good. But the WOW factor was when I realised that I left my wallet there, emailed them and they immediately responded to say that it was found. Joakim organised for the wallet to get back to me, that’s first class customer service. I know where I’ll get my dessert from every time I come to Stockholm.
Översatt av Google En kvalitet som den i sigtuna den i Sigtuna fick många utmärkelser är inte att vänta här. De hade mycket att erbjuda, och jag kanske inte tog deras bästa meny. Både pain au chocolat och iced latte var inte anmärkningsvärt. Original A quality like the one in sigtuna the one in Sigtuna had many awards is not to be expected here. They had a lot to offer, and maybe I did not take their best menu. Both pain au chocolat and the iced latte was not remarkable.
Översatt av Google Jag rekommenderar starkt detta familjeägda kafé som serverar fantastiska ekologiska varor. Vi köpte utsökt ekologiskt kaffe och chokladcroissanter för att gå, på Arlanda flygplats, de var perfekta för en snabb frukost. De hade ett stort urval av smörgåsar, bakverk och de serverar även ekologisk öl. Tjänsten var vänlig, snabb och effektiv. Vi kommer definitivt tillbaka nästa gång vi reser genom Sverige. Original I highly recommend this family owned cafe which serves amazing organic goods. We purchased delicious organic coffee and chocolate croissants to go, at Arlanda airport, they were perfect for a quick on the go breakfast. They had a great selection of sandwiches, pastries and they also serve organic beer. The service was friendly, quick and efficient. We will definitely be back the next time we travel through Sweden.
Comment on this business

to add RC Chocolat map to your website;