facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Real Advice

Real Advice

About

Real Advice är en mäklarbyrå med specialistkompetens inom uthyrning, ombildning och förmedling av kommersiella fastigheter.

Story

Real Advice är en mäklarbyrå med specialistkompetens inom uthyrning, ombildning och förmedling av kommersiella fastigheter.



"Real Advice är en mäklarbyrå med specialistkompetens inom förmedling av kommersiella fastigheter, hyresförhandling och bostadsrättsombildning. Vår rådgivning baseras på 25 års erfarenhet av finans- och fastighetsmarknaden och kännetecknas av en passion för fastigheter och fastighetsaffärer.Till oss vänder sig kunder som ställer lite högre krav på sin rådgivare, kunder som uppskattar och förstår värdet av professionell kompetens, kvalificerad rådgivning och ett engagemang utöver det vanliga. Våra uppdragsgivare är allt ifrån mindre lokala fastighetsägare till börsnoterade fastighetsbolag, institutionella investerare och offentlig förvaltning."
Address: Tullhusgatan 1B, 65226 Karlstad (commune)
Phone: 0706711900
City: Karlstad
Zip Code: 65226


Opening Hours

Monday: 09:00 - 17:00
Tuesday: 09:00 - 17:00
Wednesday: 09:00 - 17:00
Thursday: 09:00 - 17:00
Friday: 09:00 - 17:00


related searches: Objektvision
Similar places near
Alsters-Sjöstad Gård Alsters-Sjöstad Gård 17 km Verhuur van paardenboxen en vakantiehuis op eigen terrein.
Reviews
Översatt av Google De kom aldrig tillbaka till mig. Det slutade med att jag hyrde en butiksyta med någon annan. Original They never got back to me. I ended up renting a shop space with someone else.
Comment on this business

to add Real Advice map to your website;