facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Realgymnasiet i Borås

About

Realgymnasiet finns i Borås sedan 2008 och idag går det cirka 143 elever på skolan. Skolan är modern och personlig med delvis helt nya lokaler. Hos oss kan du läsa Natur & äventyr, djurvård, djurpark, hund och häst utbildningen.

Story

Välkommen till Realgymnasiet i Borås!
Vår skola har funnits i Borås sedan 2008 och idag går det cirka 125 elever på skolan. Skolan är modern och personlig med delvis helt nya lokaler, så vi har väldigt trevligt på skolan med nära och goda relationer. Välj mellan följande utbildningar: Djurvård, Häst, Hund och Natur och äventyr.

Du får lära dig på riktigt, mitt i verkligheten. Vi samarbetar med exempelvis Borås djurpark och Borås fältrittklubb med flera. Genom att vi samarbetar med de bästa inom varje bransch kan du vara säker på att du får de kunskaper och färdigheter som efterfrågas, samtidigt som du får insyn i verkligheten och ett nätverk som du kommer ha nytta av hela livet.

Realgymnasiet startade 1999 och är en del av Lärande i Sverige AB. Vi finns på 14 orter i landet. Hos oss kan du få både yrkesexamen och högskolebehörighet.

Address: Viskastrandsgatan 3-5, 506 30 Borås
Phone: 010-139 81 00
City: Borås
Zip Code: 506 30



related searches: Läsårstider Realgymnasiet Borås, Gymnasier i Borås, Djurvårdare Borås, Canvas Realgymnasiet Borås, Schema Realgymnasiet, Naturbruksgymnasium Borås, Internat Borås
Similar places near
Viskastrandsgymnasiet Viskastrandsgymnasiet 168 meter Gamla byggnader som förädlats till en skolbyggnad.
Almåsgymnasiet Almåsgymnasiet 678 meter 112 980 900
Sven Eriksonsgymnasiet Sven Eriksonsgymnasiet 859 meter Jag fick Fredrik Moberg i teknikvetenskap
Bäckängsgymnasiet Bäckängsgymnasiet 880 meter De bästa 3 åren i mitt liv
Bäckängsgymnasiet Bäckängsgymnasiet 880 meter Fin skola, salarna är rymliga och otroligt sexiga lärare... Särskilt Jalle-Balle.......
Bäckängsgymnasiet Bäckängsgymnasiet 905 meter De bästa 3 åren i mitt liv
Elevkåren Teknis Elevkåren Teknis 1 km Länge Lefve Teknis, Ty Wi Äro Bäst
Reviews
Väldigt konstig skola, förstår inte. Är det utbildningen för djurparksarbetare?
Bra skola, konstigt läge. Hittade inte dit, knackade på och kom till en gammaldags smed. Passade på och be om ett tekula till min systerdotter.
Comment on this business

to add Realgymnasiet i Borås map to your website;