facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Record Store Day GBG

Record Store Day GBG

About

Record Store Day Göteborg
Fredag 19 april 2013 till söndag 21 april 2013

Story

Record Store Day Göteborg är en minifestival där musikupplevelser på skiva och scen står i centrum. Håkan Hellström inleder Record Store Day med att signera sin nya skiva och sedan följer tre dagar med artister, skivor, möten och upplevelser.

Sedan starten i USA 2007 har Record Store Day spridits till städer och skivbutiker över hela världen. I Göteborg har intresset växt varje år, och därför utökas årets evenemang till tre dagar med artister, skivor, möten och upplevelser.

Record Store Day Göteborg 2013 öppnas av Håkan Hellström, som signerar sitt nya album Det kommer aldrig va över för mig.
Under helgen spelar bl a Division of Laura Lee, Maia Hirasawa, Britta Persson, Miriam Bryant, Petra Marklund och Samling på Bengans och Pustervik. Dessutom väntas skivmässa, tävlingar, auktioner och exklusiva skivutgåvor.

Evenemanget är gratis (konsert med Samling på Pustervik 100 kr)
För program och mer information, se facebook.com/recordstoredaygbg.

Datum:
Fredag 19 april 2013 till söndag 21 april 2013

Address: Stigbergstorget 1, 414 63 Göteborg, Suède
Phone: 031-14 33 00
City: Gothenburg
Zip Code: 414 63



related searches: Record store day vinyl, Record store day 2020, Record store day uk
Similar places near
Musikbörsen Göteborg Musikbörsen Göteborg 1 km Har alltid en del intressanta begagnade instrument, men har tyvärr väldigt ofta känt ...
Skivhallen Majorna Skivhallen Majorna 2 km Jo men de e bra ibland hittar man nått/ibland hittar man inte nått..
Göteborg Ljud & Bild Göteborg Ljud & Bild 3 km Skandinaviens största mässa i HiFI:ns huvudstad Göteborg! www.goteborghifishow.se
hifigoteborg.se hifigoteborg.se 6 km DOM HAR GAMLA PRYLAR TILL VETTIGA PRISER
festkungen.se festkungen.se 9 km Vi anlitade festkungen som DJ till vårt bröllop den 30/10-21 och vi är supernöjda. Pe...
Septronic Septronic 12 km Klipsch, Jamo, JVC, Screen Excellence, Opalum, Chief, RHA, Nakymatone, KEF & M&K Soun...
Reviews
Trevligt med fiket i entrén och salongen nertill. Mega utbud av all musik och trevlig, vänlig & kunnig personal.
Bengans, älskade Bengans. Lokalen skriker nostalgi och här finner man ett enormt utbud av LP- och CD-skivor. Otroligt trevlig och kunnig personal. Man kan gå runt i timmar i denna underbara lokal och provlyssna och hitta nya favoritband.
Bra sortiment. Kul att hitta gamla vinylskivor!
Ett jättebra sortiment av nya skivor, både CD och vinyl. Och hittar man inte vad man söker i den gamla biosalongen finns det kunniga medarbetare att fråga! Men bäst är kanske begagnatutbudet, de skivorna är prisvärda och i gott skick jmf priset - finns inte så många anledningar att jaga begagnat på loppisar.
Bra butik med trevlig personal, trevligt stopp på vägen när man tar Göteborg över en dag.
Go' personal och bra utbud på skivor. I alla fall inom Hip-hop där min information är bred.
Kunnig och hjälpsam personal, bra utbud!
Bara att komma in genom entrén gör en glad. Ett mysigt kafé och sedan en stor lokal fullt med vinyl, cd och böcker. Mycket trevlig personal och ett stort urval av nytt och begagnat skivutbud! Världsklass!!! Stort till ägarna och personalen!
Om man är det minsta intresserad av musik men framför allt musik på CD och vinyl så ska man ha besökt den här butiken en gång i livet.
Alltid trevligt att komma till Bengans med stort utbud av cd och numera vinyl. Stöd butiken, så de klarar sig under Corona!!
Comment on this business

to add Record Store Day GBG map to your website;