facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Redimat

Address: Badhusgatan 4 , Helsingborg 252 21, M, SE
Phone: +46 42 13 02 00
City: Helsingborg
Zip Code: 252 21



related searches: Redimat helsingborg map, Redimat helsingborg menu, Tikal, Helsingborg, Nabo Helsingborg, Hamnkrogen - Helsingborg, Paolo's Helsingborg, Creo Helsingborg, Brasseriet Helsingborg
Similar places near
Hamnkrogen Hamnkrogen 145 meter God burgare, ingen direkt service allt går via baren, inklusive hämta menyer och best...
Reviews
Höga förväntningar med så högt betyg. Tyvärr ingen höjdare. Dålig service och inte prisvärt i ny regi. Carpaccio till förrätt. Köttet fint men majonäs? på istället för olivolja. Oxfile efter 50 minuter som var totalt överstekt och torr. Baconlindade bönor där baconen inte alls var fördiglagade. Såserna kändes som halvfabrikat. Vi fick ok att använda Enjoy-häftet när vi kom men ändå började de tjafsa om det vid betalning. Ingen stil och dåligt lagad mat på en lördagkväll funkar inte med den prislistan. Recensioner innan 2023 är inte giltiga längre.
Kanske det bästa lunchstället i stan. Maten är alltid lika god och servicen underbar
Fantastisk matupplevelse med kanonbra service och mysig miljö! Redimat ger verkligen det lilla extra i både menykomposition och utförande. Och till ett otroligt bra pris! Rekommenderar definitivt och ett återbesök är tveklöst aktuellt när jag är i Helsingborg igen.
Dålig service lång väntetid.Troligtvis nya ägare?Varit där förr blev serverade av väldigt trevliga flickor.Kommer inte att besöka fler gånger,betalar hellre mer och bra service.
Trevligt, god mat, bra priser. Lite mörkt och trångt, men bra atmosfär.Mat: 4/5
Väldigt trevlig restaurang. Mycket vänlig och professionell personal. Vi tog ett glas cava före maten, god och lättdrucken. Förrätt, varmrätt och efterrätt smakade mycket bra. Såsen till skomakarlådan var helt fantastisk. Trevlig inredning i rustik stil. Det enda som kan anmärkas på var att luften blev lite varmt lite längre fram på kvällen. Men det var fullsatt i lokalen, så det kanske inte var så konstigt.
Maten var god men inget extra, upplägget på tallriken trist, lite uppslängt. Inget speciellt alls. Miljön som vanligt mysig och servicen var jättebra.
Stor besvikelse! Efter att ha beundrat denna restaurang, med dess suveräna kockar, trevliga bemötande och fina service, blev jag riktigt ledsen vid besök efter att ny ägare tagit över på senhösten. Allt saknades! Lite mer hjärta och själ i det hela, så blir det kanske bra!?
Riktigt trevlig restaurang! Vänlig personal och god mat! Rekommenderas varmt
Beställde dansk fläskestek...men det var det inte. Torrt kött..ingen svål... ljummen mat. Blev besviken
Comment on this business

to add Redimat map to your website;