facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Redners Hemse

Address: Storgatan 57, Hemse
City: Hemse


Similar places near
Nya Redners Restaurang och Catering Nya Redners Restaurang och Catering 21 meter Vi kom mitt i värsta rusningstid en mulen sommarmåndag. Vi fick i likhet med andra gä...
Reviews
Dålig ofräsch restaurang med slarviga servitriser och kockar. Vi ville ha pizza,men då sa servitrisen att pizzabagaren inte hade dykt upp. Däremot kunde de som var efter oss i kön beställa pizza. Schnitzeln vi beställde var kolsvart och vidbränd. Den utlovade rödvinsskyn var ersatt med bearnaisesås. När vi vidtalade detta för personalen, så tog de ut maten och bara vände på Schnitzeln och trodde att vi skulle gå på att en ny stekts. Inget mer besök där.
Vi kom mitt i värsta rusningstid en mulen sommarmåndag. Vi fick i likhet med andra gäster vänta i 30 min på maten, och då hade de lyckats blanda ihop beställningarna. MEN: maten var faktiskt god! Saftiga burgare. Kanske inte så fantastiskt att det var värt en halvtimmes väntan dock. Tips: anställ mer personal under semestertider!
Klassisk turistfälla, det enda de kan erbjuda är läget. Reklamerade för take away-priser som i deras värld innebar 27kr som tilägg när man tog maten med sig. Har aldrig vart med om något liknande. När vi väl fick maten så hade de inga plastbestick att erbjuda så då fick vi ändå placera oss i lokalen och bespisa undermålig mat, dels innehållande främmande hårstrån. En av de sämsta matupplevelser jag och min tjej har upplevt. Tråkigt och förvånandsvärt att se att restaurangen ligger så nära en fyra i betyg. Vårt tips är att hålla er borta från detta ställe och troligtvis hela Hemse då alternativen inte lockade vidare värst.
Stort utbud av pizzor och dagens lunch. Bra med plats både på övervåningen och uteservering. Trevligt salladsbord och bra personal, men tyvärr håller maten i övrigt inte så god kvalitet. En pizza vi beställde var inte färdiggräddad i mitten, en schnitzel var snustorr och lite bränd och det mesta lite smaklöst. Synd på fint ställe med bra läge.
Beställde nachotallrik, kyckling spett fick souvlaki istället, och pannkakor takeaway. Gick hem för och äta men middagen blev då kort för salladen var dålig, cheddaren var möglig och grädden till pannkakorna var gammal. Fick iallafall pengarna tillbaka. Andra och sista gången jag äter mat där ifrån. Mvh Pontus Sjöström.
Jag älskar spättafilé men tyvärr blev det en stor besvikelse. När fisken är seg och smakar deg så har man verkligen lyckats förstöra en fin fiskrätt. Såsen däremot var faktiskt god. Inget jag kan rekommendera.
2018-02-18 var jag och min man och besökte restaurangen. Trots att det inte fanns några andra gäster, tog det 30 minuter att få maten. Vi fick fel pizzor i förhållande till vad vi beställt och det var stora luftbubblor i degen och dem var på tok för tunna och brända. Degen var smaklös. Tråkigt! Så jag och min man rekommenderar tyvärr inte denna restaurang.
Ok ställe och troligen ska man äta pizzan som såg fin ut. Jag tog en laxsallad och krutongerna var stenhårda och inte alls goda, lite parmesan som troligen inte var Parmesan sen var det kladdig balsamico sprejat över helheten, klar tvåa av mig.
Stor förvirring när dom inte kan hålla isär beställningarna utan ger vår middag till nån annan som hade beställt nåt annat. Dessutom så kunde dom inte se till att alla fick middag samtidigt, utan vissa hade ätit upp långt innan alla ens fått sin mat. Ytterligare ett stort minus var den långa väntetiden då vi fick vänta upp mot en halvtimme innan vi fick nån mat.
För den som inte har någon allergi är det säkert bra. Det skulle vara bra om personalen i köket får utbildning om vad gluten är. Frågade om det innehöll gluten och fick svaret nej. Ändå var det nudlar i!
Comment on this business

to add Redners Hemse map to your website;