facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for ReDog Eskilstuna Veterinärklinik

ReDog Eskilstuna Veterinärklinik

About

Veterinärmottagning och Rehabilitering hund och katt och Friskvård av hundar, röntgen, lab, akutmottagning, utredningar, SKK, ögon
Föreläsningar inom Hund

Story

Veterinärmottagningen är öppen samtliga vardagar 8.00-17.00
Vi vet att alla sällskapsdjur idag har en betydande roll i varje familj och anser att de förtjänar den bästa omvårdnaden i livets alla olika skeden.

ReDog Veterinärklinik i Eskilstuna kan erbjuda det mesta till din hund eller katt. Allt från förebyggande vård, undersökningar, besiktningar, vaccinationer, medicinska utredningar, röntgendiagnostik, hältutredningar, laboratorieundersökningar, kirurgi, dräktighetskontroll, rehabiliteringsupplägg, laser, värmekameraundersökningar, m.m.

Vi gör även SKK Röntgen.

Tid till Veterinär, friskvårdsbesiktning, rehabiliteringsupplägg etc bokas på 016-200 66 60

Stort utbud av rehabiliteringshjälpmedel, klövjeväskor och hundtäcken design ReDog of Sweden samt egen serie av kosttillskott hund. Back on Track produkter för hund och humant bruk.

Veterinärfoder Royal Canin & Hills.

Veterinärkliniken i Eskilstuna är en filial till ReDog Veterinärklinik och Hundrehabiltiering i Västerås där det även finns en högklassig Rehabiliteringsavdelning som erbjuder Water Treadmill, löpband, Vibbplattor, Laser med Rehabiliteringspersonal med mångårig erfararenhet inom Rehabilitering.

Address: Torestavägen 2, 63510 Eskilstuna
Phone: 0162006660
City: Eskilstuna
Zip Code: 63510


Similar places near
Evidensia Djursjukvård Evidensia Djursjukvård 6 km Vi är jättenöjda med våra besök! Trevligt och proffsigt bemötande och ni tog väl hand...
Distriktsveterinärerna Eskilstuna Distriktsveterinärerna Eskilstuna 7 km Tack för erat fina bemötande i en svår situation. Ni är guld värda. Anette
Djurspecialisten i Eskilstuna AB Djurspecialisten i Eskilstuna AB 7 km Bästa Bästa Djurbutiken i Stan Samt att Personalen Är underbara kunniga servicen är p...
Reviews
Veterinären superbra. Men sköterskorna ville av någon anledning ta blodprov i halsen istf benet. De misslyckades otroligt många ggr även fast hunden var blick stilla. Många onödiga stick och lidande för hunden.
Dom var bättre än andra veterinärer, dom hitta felet på mitt djur. Som inte veterinär veckan innan hitta. Rekommenderas!!
Stefan på Redog är otroligt kunnig och väldigt bra att skapa rätt relation med djurägarna. Han är rak och tydlig med en stor portion empati och förståelse.
Bra bemötande trevlig personal
Tack för den kompetenta, genuina och engagerade hjälp jag fick med min förstoppade lilla hund Gimli fredag EM den 19/10-18 Kände mig så omhändertagen!
Comment on this business

to add ReDog Eskilstuna Veterinärklinik map to your website;