facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Redog

Address: Tallmätargatan 1 A , Västerås 721 34, T, SE
Phone: +46 21 41 20 20
City: Västerås
Zip Code: 721 34



related searches: Red Dog Casino, REDOG Extranet, Reddog menu, REDOG Zürich, REDOG Ostschweiz
Similar places near
Djurmagazinet Djurmagazinet 490 meter
ABS Anders Blyckert ABS Anders Blyckert 1 km "Anders Bilbud utför snabba bud/transporter både till större och mindre företag ...
Aros Zooexpert Aros Zooexpert 2 km Trevligt bemötande och en fin välsorterad butik. De har även hundtrim i samarbete med...
Hundman Hundman 8 km
Reviews
En veterinärklinik som har hög servicegrad och kunnig personal. Klart bästa veterinärkliniken i denna region. Personlig återkoppling från veterinär med regelbunden uppföljning och detaljerad planering för min hunds återhämtning och rehabilitering.
5/5 möjliga stjärnor. Veterinär Sara med kollegor är dom bästa. Ser till djurens bästa och jobbar med med både djur och ägare. Rekommenderas varmt!
Så nöjd med mottagande och kompetens på detta ställe. Åker med glädje 1h enkel resväg för er. Min hund har gått på rehab för hoppsasteg som visade sig vara problem i ryggen. Hunden mår nu mycket bättre och vi jobbar på med stretch och övningar mellan behandlingstillfällena med laser och vattentrask.
Värt alla gånger att åka över 1 timme för besök på ReDog. Proffsiga och med djurets bästa i fokus. Sara veterinär och Anna på rehab har varit till stor hjälp för våra hundar, och vi har alltid känt oss trygga som husse och matte.
Fantastisk personal med stort engagemang och hjärta.
Mycket kunnig och duktig personal. Rekommenderas varmt.
Kunnig personal och fick våran hund undersökt redan nästkommande dag.
Har alltid varit bra tidigare. Snabba tider med hjälpsam personal. Inte nu, när hunden är 10år så räknas den tydligen som för gammal så kan inte ens få lugnande så han slipper få panik vid blixtar och åska, igår blev han blå och kunde inte andas för han spände sig så mycket. Veterinär skriver inte ut nåt till så gammal sa hon då i telefon till mig. På frågan om det är bättre att låta honom dö av andnöd eller något medföljande pga syrebristen svara hon att man kan träna dem. Om han varit rädd sen 1 års ålder och nu passerat 10år så borde väl ni förstå vi försökt träna och lagt ut åtskilliga kronor på detta. Dålig hjälp och jag är missnöjd nu därav betyget.
Alltid trevliga och hjälpsamma. Och hundarna tycker om personalen
Tycker verkligen veterinärerna här är fantastiska. Varje besök har vi blivit bra bemötta och de har vart så förstående och pedagogiska. Inte sådär dömande eller nedtalande som vi upplevt på andra kliniker. Däremot tycker jag att deras receptionist skulle behöva en kurs i hur man bemöter sina kunder då hon var riktigt fräsig, otrevlig och nonchalant vid senaste besöket.
Comment on this business

to add Redog map to your website;