facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Refurn

Address: Björnstigen 30 , Solna 170 72, AB, SE
Phone: +46 8 29 00 40
City: Solna
Zip Code: 170 72


Opening Hours

Monday: 10:00-18:00
Tuesday: 10:00-18:00
Wednesday: 10:00-18:00
Thursday: 10:00-18:00
Friday: 10:00-18:00
Saturday: 10:00-17:00


related searches: Möbler second hand Stockholm, Norrgavel Vintage, Stockholm Stadsmission second hand, Myrorna, Andra Varvet Högdalen, Köpa antika möbler, Blocket möbler, Ikea
Similar places near
Vackra hem Vackra hem 3 km
Råsunda barnkläder Råsunda barnkläder 3 km Alltså, vilket fint utbud! Mycket bra kvalité läs;knappt använda och tillika priser. ...
Reviews
Väldigt trevlig personal, lagom bra ordning. Inga fyndpriser men en del fina möbler och prylar.
Jag är enormt ledsen på Refurn. Jag köpte ett Gustavianskt bord + 2 stolar av dom förra året. Bordet var först skadat men dom sa att dom skulle reparera det och även måla det vitt som jag ville ha. Det skulle kosta sammanlagt 3.200 kr med 2 st stolar till. För mig är det mycket pengar eftersom jag är sjukpensionär pga av KOL. Efter målningen så skickade dom bilder på bordet men det var absolut inte vitt. Det var målat i någon sorts grön färg. Förklaringen var att målaren eller "tapetseraren" hade fått information om att han skulle måla den i originalfärgen. Men JAG hade inte begärt originalfärgen utan jag ville ha ett vitt bord. Så nu hade vi ett problem. Jag fick veta att ville jag ha bordet i vitt så skulle jag få betala ytterligare 1000 kr. Hmmm!! Det hade jag inte råd med. Stolarna var enormt risiga ingen berättade att dom var så risiga, jag trodde att jag bara behövde måla om dom och byta klädsel dom skulle kosta 250 kr st men som plåster på såren så skulle jag betala 200 kr för dom båda. Så nu sitter jag fortfarande här med ett bord som jag inte kan använda och 2 st risiga stolar och 3.200 kr fattigare. Vill även tillägga att ena tilläggsskivan fanns det en repa på som hade kommit i transporten. Kul? NOT! Så jag vill INTE rekommendera Refurn. Jag kommer aldrig handla där mer. Känner mig enormt besviken.
Mysigt ställe, förvånansvärt mycket fina inredningsdetaljer av äldre sort. Jag tycker att priserna är rimliga, kanske inte svinbilligt men det verkar som att dom bara har fräscha saker också. Jag köpte en fåtölj för 500kr som jag är väldigt nöjd över.
Ett lite exklusivare "Myrorna". Fint och prydligt men priser som väcker tveksamhet inför köp. Synd, idén utmärkt........och så denna eviga tvekan inför härliga men gamla stoppade möbler . Hur ska man försäkra sig om att slippa "nya" små husdjur? Inget specifikt för denna butik utan ett generellt bekymmer för oss som älskar gamla vackra, väl insuttna öronlappsfåtöljer.......suck.
Det var sista dagen i en fantastisk butik. Har under åren hittat många fynd. Kom hem med några även idag.
Stor loppis med mycket saker, mest möbler. Hyfsad omsättning på varor. Snyggt o ordnat i lokalen. Bättre fyndpotential förr tycker jag. Prisnivå lite för hög för riktiga fynd. Men jag fortsätter ju leta
Mycket bra second hand-affär. Kanske lite högt prisläge, men å andra sidan väldigt bra varor.
Bra butik med trevligt bemötande. Dock är priserna ofta höga och ibland kan dom ta överpriser långt över vad varan tex kostade ny på IKEA. Men ibland går det att fynda.
Har hämtat olika varor på Refurn under mina 4år som verksam i mediebranschen, alltid bra kvalité och service!
Jättebra affär, dock lite trång. Kom inte in längre än ett par meter med barnvagn. Fullt med möbler. Allt finns på nätet också, vilket ör ett stort plus!
Comment on this business

to add Refurn map to your website;