facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Region Skåne

Region Skåne

About

Skånes folkvalda representation

Story

Välkommen till Region Skåne på Facebook! Region Skåne har ett övergripande ansvar att se till helheten i utvecklingen av Skåne. I detta ansvar ingår hälso- och sjukvården, utvecklingen av näringsliv, kommunikationer, kollektivtrafik och kultur. Syftet med vår Facebooksida är att informera och kommunicera kring dessa frågor.

Har du frågor om något vi skriver eller lägger upp här, skriv gärna en kommentar eller skicka ett meddelande! Vi är också tacksamma för förslag på förbättringar och ämnen vi borde ta upp.

Alla kommentarer och meddelanden läses av redaktionen, och vi eftersträvar en svarstid inom 24 timmar. Vi vill uppmärksamma på att kommentarer är synliga för andra användare och samtliga inlägg blir allmänna handlingar.

Inlägg från användare får inte innehålla: förtal, personangrepp eller förolämpningar; hets mot folk-grupp, sexistiska yttranden eller andra trakasserier; olovliga våldsskildringar eller pornografi; uppmaningar till brott eller utgöra annan brottslig verksamhet; olovligt bruk av upphovsrättsligt skyddat material; svordomar eller obscena ord; kommersiella budskap eller reklam. Skulle sådant innehåll publiceras kommer det att tas bort av redaktionen.

Huvudansvarig för sidan är Sara Frostberg Lowery, kommunikatör sociala medier
[email protected]
www.skane.se

Address: Västra Storgatan 12, 291 89 Kristianstad
Phone: 044-309 30 00
City: Kristianstad
Zip Code: 291 89


Similar places near
Polisen Kristianstad Polisen Kristianstad 723 meter Behövs det sägas nåt om detta? En polisstation med våra lagars långa armar, klart det...
Comment on this business

to add Region Skåne map to your website;